MUŽ JE OSTAVIO U 8. MESECU PA JOJ SE SRUŠIO SVET! Ali kad je OVO pronašla u rerni promenio joj se ŽIVOT
Zaplakala se od sreće., Foto: YouTube Printscreen

Sudbina

MUŽ JE OSTAVIO U 8. MESECU PA JOJ SE SRUŠIO SVET! Ali kad je OVO pronašla u rerni promenio joj se ŽIVOT

Ova vest je bila kao bomba za nju

Objavljeno:

Nesretću ženu muž je ostavio u 8. mesecu trudnoće, i to s nagomilanim dugovima. Jednog dana je otvorila pećnicu i ugledala veliko iznenađenje.

Amanda i njen suprug su trebali postati roditelji nakon 3 godine pokušaja. Takođe su počeli živeti u novoj kući koja je bila potpuno obnovljena. Ali, jednog dana sve se promienilo. Amanda je bila osam meseci trudna i uselila se u svoj novi dom, kada je njen suprug iznenada rekao da je ostavlja.

Ova vest je bila kao bomba za nju.

- Ono što sam osetila je bio šok, jer, naravno, nije bilo ono što smo planirali, ili barem ono što sam ja planirala. Bilo je vrlo teško - kaže Amanda.

On je uložio svoj novac u kuću, a Amanda je bila u poodmakloj trudnoći, s nagomilanim dugovima. Volela bi da je u mogućnosti ostati u svojoj kući i odgajati sina, ali je to delovalo neizvedivo.

Ali kada je sve izgledalo beznadno, njena priča je došla do ,"Radio Sidnej" i pozvali su Amandu u studio. Kada su čuli priču o Amandi, odlučili su joj dati nešto što nikada neće zaboraviti.

Amanda nije znala što da očekuje kada su je zamolili da pogleda u ekran pored sebe. Kamera je prikazala njenu kuću, a unutra je bilo mnogo iznenađenja.

Dok je gledala u kuću, voditeljica je nabrajala Amandi lepe vesti: 6 meseci plaćene usluge čišćenja, hranu za naredna tri meseca, sve stvari koje su potrebne za dolazak bebe.

Zaplakala se od sreće.

A kada su otvorili pećnicu … Našli su 10.000 australskih dolara s kojima će ona platiti hipoteku.

Amanda, do kraja trudnoće i prvih nedelja s bebom ne bi trebao brinuti ni o čemu, osim o jednoj stvari, koja je najvažnija: da voli svoje dete.

Celu priču možete pogledati u videu ispod:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.