MIS ITALIJE BIVŠI UNAKAZIO LICE KISELIONOM ZBOG LJUBOMORE: Ništa od nje nije ostalo, a sada se opet SLIKALA! (FOTO)
Bivša italijanska manekenka Džesika Notaro, Foto: printscreen instagram/gessicanotaroreal

HRABRA ŽENA

MIS ITALIJE BIVŠI UNAKAZIO LICE KISELIONOM ZBOG LJUBOMORE: Ništa od nje nije ostalo, a sada se opet SLIKALA! (FOTO)

Džesiki je pre tri godine bivši dečko bacio kiselinu u lice. Vid joj je zbog toga trajno oštećen. Svojevremeno je bila uspešna manekenka koja se 2007. našla u finalu izbora za Mis Italije

Objavljeno:

Bivša italijanska manekenka Džesika Notaro (30) privlačila je u petak pažnju na Filmskom festivalu u Veneciji. Njene fotografije s crvenog tepiha preneli su brojni mediji.

Odenula je zlatnu haljinu, kosa joj je bila talasasta, a na oku je imala povez. Džesiki je pre tri godine bivši dečko bacio kiselinu u lice. Vid joj je zbog toga trajno oštećen. Svojevremeno je bila uspešna manekenka koja se 2007. našla u finalu izbora za Mis Italije.

Bila je u vezi s telohraniteljem Đorđom Edsonom Tavaresom tri godine. U januaru 2017. bacio joj je kiselinu u lice, nakon čega se oporavljala dva meseca u bolnici. Lice joj je bilo prekriveno maskom.

Kiselina joj je uništila kožu celog lica, a prvih nekoliko dana nakon napada bila je sepa. Za vreme lečenja s posetiocima je mogla da razgovara samo kroz stakleni zid.

Kasnije je izjavila kako se Tavares od početka njihove veze ponašao opsesivno, bio je ljubomoran, pratio ju je, a dva sata pre napada nazvao je njenu mamu kako bi saznao gde se nalazi.

- Više ne mogu da živim kao nekada. Ne smem da idem na sunce i sve vreme sam zarobljena ispod maske i lice me boli. Sav svoj novac trošim na lekove - rekla je svojevremeno Notaro za Daily Mail i dodala da svakih pola sata nanosi kapi za oči i kožu maže posebnim losionima.

- Čak i kada se izlečim, imaću emocionalne ožiljke do kraja života. Svaki put kada izađem iz automobila i krenem kući, proživljavaću tu scenu - rekla je Italijanka.

Džesika i Đorđo upoznali su se na predstavi sa životinjama u akvarijumu u njenom rodnom Riminiju, a raskinuli su u avgustu 2016. Krajem 2018. Tavares je osuđen na 15 godina zatvora.

Bivša manekenka se u međuvremenu podvrgnula rekonstruktivnim operacijama, a u Italiji je postala simbol nasilja nad ženama. Ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, ima i novog dečka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.