KO MI ZBOG KORONE NE DOĐE NA SVADBU, ZA MENE NE POSTOJI! Snajka potpuno poludela zbog virusa
Foto: Shuterstock

oštro

KO MI ZBOG KORONE NE DOĐE NA SVADBU, ZA MENE NE POSTOJI! Snajka potpuno poludela zbog virusa

U svom je postu na Facebooku, koji je podeljen na forumu Reddita o venčanjima, ova Amerikanka naglasila kako ako zbog straha od korone propuste njeno

Objavljeno:

Vežbala sam, planirala budžete, izbegavala svađe u porodici, personalizirali poklone, vežbala, pa ko ne dođe na moje venčanje zbog korone, jao si ga njemu.

Svi znaju kakvo ludilo može žene uhvati kad im se bliži dan venčanja, no jedna je mlada u svom ludilu otišla i korak dalje pa je zapretila prijateljima da za nju više ne postoje ako zbog straha od korone propuste njeno venčanje.

U svom je postu na Facebooku, koji je podeljen na forumu Reddita o venčanjima, ova Amerikanka naglasila kako ako zbog straha od korone propuste njeno venčanje.

Udajem se za 37 dana, a provela sam 15 meseci planirajući venčanje - piše ogorčena mlada i nastavlja:

- Potrošila sam hiljade dolara. Vežbala sam, planirala budžet, izbegavala svađe u porodici, personalizirali poklone, odgovarala na milion e-mailova i popila mnogo vina u kadi. Zbog svega toga želim podsetiti svoje goste da, ako ne dođu na moje venčanje, za mene su mrtvi.

1 / 1 Foto: Prinstcreen

Neki su korisnici Reddita buduću nevestu napali nazivajući ju egocentričnom, pa joj je jedna korisnica napisala:

- I ja bih bila besna, ali prokleto razmisli io drugima malo, ne samo o sebi. Druga joj je devojka, isto buduća mlada, poručila da se ona udaje već 28. marta ove godine i da će, kako kaže,biti potpuno jadni ako neki od prijatelja i članova porodice ne dođu zbog koronavirusa ali je dodala i kako razume da je zdravlje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.