NEŠTO NAJSLAĐE ŠTO ĆETE ČUTI DANAS: Devojčica (4) je smislila HIT PESMICU koja će vam rastopiti srce (VIDEO)
Ćerka muzičara je nasledila talenat, Foto: Twitter printscreen/Tom Rosenthal

Dečja mašta može svašta

NEŠTO NAJSLAĐE ŠTO ĆETE ČUTI DANAS: Devojčica (4) je smislila HIT PESMICU koja će vam rastopiti srce (VIDEO)

Tom u izjavi za ABC otkriva da je ovaj planetarni hit tako što je Fen ušetala u njegov studio i pitala ga da li mogu zajedno da snime pesmu, a budući da je njegov odgovor gotovo uvek "da", pitao ju je o čemu želi da peva.

Objavljeno:

Fen, trogodišnja ćerka britanskog muzičara Toma Rozentala, napisala je pesmicu o tragičnoj smrti dvoje zaljubljenih dinosaurusa koja je za kratko vreme postala hit na internetu, prenosi CNN.

Tom je pesmicu "Dinosaurs In Love" objavio na Tviteru, i dosad je privukla pažnju gotovo dva i po miliona ljudi. "Moja ćerka Fen, koja će uskoro napuniti četiri godine, danas je snimila svoju prvu solo numeru. Sama je smislila tekst, a ja sam joj malo pomogao oko melodije. Pesma se zove 'Dinosaurs In Love'", naveo je Tom na Tviteru.

Tom u izjavi za ABC otkriva da je ovaj planetarni hit tako što je Fen ušetala u njegov studio i pitala ga da li mogu zajedno da snime pesmu, a budući da je njegov odgovor gotovo uvek "da", pitao ju je o čemu želi da peva. "O dinosaurisima", odgovorila mu je ćerka. "Samo je počela da peva o dinosaurisima. Malo po malo. Napravila bi pauzu, a onda bi nastavila, samo ju je trebao usmeriti. Pitao bih je 'i šta se dešava dalje', i samo bi sipala reči iz glave. Nisam imao pojma da zna išta o dinosaurusima, ali znam da joj sestra svašta priča, a ona je bistro dete", objašnjava Tom.

U izjavi za CNN, Tom otkriva da voli da podstiče kreativnost svojih ćerki. Uspeh pesmice ga ne iznenađuje budući da je, kako kaže, veoma "evokativna", ali Fen, uprkos tome, nije svesna da je postala zvezda.

"Ona može da broji samo do 20, tako da baš i ne kapira ako joj kažem da je pesmu čulo pola miliona ljudi. Rekao sam joj da se pesma svidela njenoj baki, ali nije bila previše uzbuđena zbog toga. Uživala je u snimanju pesme, odslušala je nakon što je završila i onda je otišla", priča Tom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.