ČUDNI MUŠKARAC PRATIO JE DEVOJČICU IZ ŠKOLE: Ko zna šta je nameravao da malenu nije spasla ČISTA SREĆA (VIDEO)
Manijak je pratio devojčicu, Foto: Liveleak printscreen

strašno

ČUDNI MUŠKARAC PRATIO JE DEVOJČICU IZ ŠKOLE: Ko zna šta je nameravao da malenu nije spasla ČISTA SREĆA (VIDEO)

Kako se vidi na snimku, učenica je čekala da joj otvore da uđe u stambeni blok, dok je muškarac čekao ispred zgrade pre nego što ju je počeo pratiti

Objavljeno: 30.01.2020. 16:44h
  • 1

Jezivi snimak objavljen na internetu pokazuje muškarca kako prati devetogodišnju devojčicu kroz stambeni blok nakon što ju je počeo pratiti kad je izašla iz škole, no devojčica je uspela da pobegne.

Malena jevojčica koju su kasnije identifikovali kao devetogodišnju Varvaru, iz ruskog grada Stupina koji se nalazi u neposrednoj blizini Moskve, išla je iz škole kad je videla da je prati visoki muškarac.

Kako se vidi na snimku, učenica je čekala da joj otvore da uđe u stambeni blok, dok je muškarac čekao ispred zgrade pre nego što ju je počeo pratiti.

Sumnjajući kako nešto nije u redu, Varvara je odlučila da se sakrije u hodniku pokraj lifta pre nego što je napustila zgradu. U međuvremenu, muškarac ju je pratio sve do lifta i na kamerama se jasno vidi kako je tražio devojčicu dok se pretvarao kako čeka lift.

Tada je krenuo prema izlazu, gde je naleteo opet na devojčicu, no ona je u tom trenutku bila u društvu svog oca.

– Taj muškarac pratio ju je od škole do naše zgrade. Pušio je i čekao je da ona izađe iz prodavnice – kazala je Olga, majka devojčice koja je istaknula kako je slučajnost što je naletela na svojeg oca ispred zgrade, javlja ViralTab. 

– Bila je prava sreća što je naletela na svojeg oca jer on inače nikad ne dođe kući u to doba – dodala je majka i ispričala kako je Varvara bila prestrašena.

Prema lokalnim medijima, muškarac je pacijent lokalne psihijatrijske bolnice i u međuvremenu ga je uhapsila policija.

Bonus video:

(Espreso.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media