LIDIJA JE NAŠLA U TELEFONU DEČKA SLIKE I OBESILA SE: Njene poslednje reči cepaju dušu!
Lidija Roberts, Foto: Printscreen/fejsbuk

zbog saznanja

LIDIJA JE NAŠLA U TELEFONU DEČKA SLIKE I OBESILA SE: Njene poslednje reči cepaju dušu!

Lidijina porodica veruje da je Vels odgovoran što je Lidija sebi presudila

Objavljeno:

Poslednje poruke koje je Lidija Roberts (21), devojka koje je sebi oduzela život nakon što je saznala da je dečko sa kojim je u vezi pedofil, uputila prijateljici, ali i njemu samom, objavljene su u britanskim medijima.

- Uništio mi je život ... Živim sa pedofilom - napisala je svojoj najboljoj prijateljici u poruci, prenosi "San".

Takođe, i svom dečku Adamu Velsu poslala je čitav niz poruka tog kobnog dana dok je on bio na poslu. U jednoj od njih pisalo je: "To je baš pogrešno, na toliko nivoa. Pogledaj tu fotografiju i reci mi da nije nezakonita". U drugoj poruci prebacila je svom dečku da ju je odvojio od porodice i prijatelja, a potom napisala:"Ti si odvratan čovek".

Njen dečko u početku se pravdao da je pomenuta fotografija iz "nekog starog porno filma", a kasnije je molio i govorio joj "da će se srediti".

Iste večeri, Vels je izašao sa prijateljima, a Lidija je sebi oduzela život obesivši se u kući u kojoj su živeli u Redlklifu. Po povratku iz grada, on je pronašđao njegeno telo.

Lidijina porodica veruje da je Vels odgovoran što je Lidija sebi presudila. Njeni roditelji za tragičnu vest saznali su dok su bili na krstarenju. Tada, još uvek ne znajući šta je razlog zbog kojeg je Lidija digla ruku na sebe, njena majka Mišel razgovarala sa Adamom.

- Rekao mi je: "Žao mi je Mišel, izvini, za sve sam kriv". A ja sam rekla: "Ne Adame, nisi ti kriv". Samo je plakao, pa sam rekla da ću razgovarati s njim kad se vratim kući. Nikada se više nismo čuli - rekla je njena majka.

Dodala je da se Lidija osećala povređeno.

- Lidija se osećala povređeno, postiđeno i zgrožen onim što je pronašla. Još više pri samoj pomisli da je Adam bio sa svojom mladom nećakinjom i nećakom. Osećam da ju je on naterao da donese odluku da uradi ono što je uradila. Zbog toga mu nikada nećemo oprostiti - rekal je Mišel.

Inače, tokom istrage otkriveno je da je Lidija Roberts imala istoriju pokušaja samoubistva i propisani su joj lekovi za depresiju. Sa Velsom je bila u vezi dve godine pre tragedije u 10. juna 2017. godine.

Adam Vels optužen je za posedovanje 31 nepristojne fotografije dece. Osuđen je na kaznu društveno korisnog rada, naređeno mu je da završi 150 sati neplaćenog posla i plati dodatak žrtvi u iznosu od 85 dolara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.