MORSKI PAS PRETIO TURISTIMA, PA SU GA UBILI: U njegovom stomaku onda su otkrili NEOČEKIVANI UŽAS!
Ilustracija, Foto: EPA / Nic Botha

UZEO SVOJE ŽRTVE

MORSKI PAS PRETIO TURISTIMA, PA SU GA UBILI: U njegovom stomaku onda su otkrili NEOČEKIVANI UŽAS!

Na ostrvu Rejunion napadi morskog psa nisu strani

Objavljeno:

Britanskog turistu koji je nestao pre nekoliko dana na ostrvu Rejunion usred Indijskog okeana, istočno od Madagaskara, najverovatnije je pojeo morski pas.

Naime, Britanac (44) iz Škotske bio je na letovanju sa svojom suprugom, a taj je dan otišao da pliva. Budući da se dugo nije vraćao, supruga je odmah alarmirala policiju.

Krenula je opsežna potraga za njim, no nije pronađen. Celo područje pretražili su ronioci, a obalu psi tragači. No, muškarcu nije bilo traga sve dok lokalni stanovnici nisu ubili morskog psa koji je plivao u blizini plaže i pretio turistima.

Na morskom psu sprovedena je obdukcija, a u njegovoj utrobi pronađena je ljudska ruka s venčanim prstenom koji pripada nestalom britanskom turistu. Njegova supruga ispričala je policiji kako je 44-godišnjak bio jako dobar plivač te da nije videla da je izašao iz okeana, piše Daily Mail.

Ali , policija ne isključuje ni mogućnost da se muškarac utopio pa je njegovo telo privuklo opasnu ribu. Reč je o tigrastom morskom psu koji je, nakon velike bele ajkule, najčešći morski pas koji napada ljude.

Na ostrvu Rejunion napadi morskog psa nisu strani pa se zbog toga još više sumnja da je Britancu presudio jedan od morskih pasa kojeg su ubili.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.