GRUDI OVE ŽENE SU PREVELIKE! Ona mora da ih smanji kako bi mogla da DIŠE! ODLUČILA JE DA USPUT URADI NEŠTO DIVNO
Alis Viskin, Foto: Facebook printscreen

u bolovima

GRUDI OVE ŽENE SU PREVELIKE! Ona mora da ih smanji kako bi mogla da DIŠE! ODLUČILA JE DA USPUT URADI NEŠTO DIVNO

Njene grudi u zadnjih su godinu dana porasle sa veličine H do L, najveće na popisu veličina za grudnjak u Velikoj Britaniji

Objavljeno: 15:25h

Alis Viskin (26), majka jednog deteta iz Velike Britanije, ima ogromne grudi i nije nimalo srećna zbog toga, kaže da joj smetaju pa čak i narušavaju zdravlje.

Planira ih smanjiti i tkivo dojki donirati pacijentkinjama obolelim od raka dojke koje su bile na mastektomiji.

Njene grudi u zadnjih su godinu dana porasle sa veličine H do L, najveće na popisu veličina za grudnjak u Velikoj Britaniji. Za poređenje, između najmanje A veličine i L je razlika od 18 brojeva. Grudnjak za tako velike grudi jako je teško pronaći na tržištu.

Ona tvrdi da su se njene grudi u poslednjih godinu dana povećale za četiri broja i da joj smetaju dok obavlja bilo kakve poslove, leđa ju znaju boleti. Odlučila ih je smanjiti na račun zdravstvenog sistema u Velikoj Britaniji jer su dovoljno velike da taj trošak ne mora snositi sama.

- Nikada nisu bile toliko velike, bole me leđa, ne mogu hodati, ne mogu se urediti kako treba. Jako sam ograničena oko onoga što mogu činiti, a to sve utiče i na moje mentalno zdravlje - rekla je i dodala da je ranije bila vrlo nervozna zbog odlaska pod nož, ali nakon što joj je dečko početkom godine umro od srčanog udara, shvatila je koliko je zapravo srećna i želi poboljšati kvalitet svojeg života.

Na Fejsbuku je pokrenula stranicu za prikupljanje donacija za obolele od raka dojke, a uz to je napisala: 'Dobila sam lep dar u obliku svojih velikih grudi, a to mi je, nadam se, pružilo priliku da doniram tkivo iz svojih dojki ženama obolelima od raka'.

- Samo jedan darivatelj tkiva može pomoći do deset pacijentkinja. Život nije stvar onoga što imate i kako izgledate. Darovati svoje tkivo nekome i tako mu pomoći je nešto na što ću biti jako ponosna, jer meni ne treba - ispričala je.

Nada se da će nakon zahvata njene grudi biti manje za otprilike osam veličina.

- Operacija će trajati četiri sata. Imaću lažnu bradavicu i neću moći dojiti dobijem li još jedno dete. Postoji deset posto šansi da će opet narasti, ali ako to sve na kraju ne uspe, volela bih da se o ovoj temi barem više govori - dodala je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.