BIVŠOJ MIS EKSPLODIRALI SILIKONI: Mislila sam da neću preživeti!
Bivša Miss Velike Britanije, suočila se s ozbiljnim problemom nakon povećanja grudi, a reč je o puknuću implantata koji su joj ugrađeni u grudi, Foto: Printscreen / Instagram

strašno

BIVŠOJ MIS EKSPLODIRALI SILIKONI: Mislila sam da neću preživeti!

Bivša Miss Velike Britanije, suočila se s ozbiljnim problemom nakon povećanja grudi, a reč je o puknuću implantata koji su joj ugrađeni u grudi

Objavljeno:

Daniela Lojd, bivša Mis Velike Britanije, suočila se s ozbiljnim problemom nakon povećanja grudi, a reč je o puknuću implantata koji su joj ugrađeni u grudi, piše britanski Mirror. Zbog komplikacije koja ju je snašla, Lojd je hospitalizovana, a puknuće ju je skoro koštalo života.

"Tog jutra probudila sam se u lokvi krvi. Nisam znala odmah što se događa, tek sam nakon početnog šoka shvatila da su mi eksplodirali silikoni u grudima. Izgubila sam litre i litre krvi, a završila sam i na transfuziji. Prepala sam se, mislila sam da neću preživeti", otkrila je Daniela i šokirala javnost svojom pričom.

Takođe, priznala je i kako žali što se uopšte podvrgnula estetskom zahvatu grudi. "Znam da to nije bilo ni pametno ni zdravo, ali grudi su nekad bile moj posao, moj izvor zarade. Bila sam slomljena, mislila sam da više nikad neću imati grudi", priznala je 35-godišnjakinja kojoj su se nakon incidenta grudi smanjile za dva broja.

Danielle je otkrila i razlog zbog kojeg je odlučila povećati grudi: "Radila sam to zbog velikog pritiska javnosti. Uvek sam htela biti savršena, a velike grudi bile su deo toga. Priznajem, sada mi je žao zbog toga, ali ne mogu vratiti vreme."

Naposletku, istakla je kako je zbog svoje nezgode morala proći nekoliko operacija kako bi se vratila u zdravo i normalno stanje, a iz ove nezgode promenila je sliku o sebi. "Danas mi veličina grudi više nije važna, naučila sam svoju lekciju. Moj cilj je biti srećna, zdrava i više brinuti o prehrani. Poručila bih svima da ne brinu o veličini grudi, silikoni ionako za deset godina više neće biti u modi", zaključila je.

BONUS VIDEO:

JK UŽIVALA U LUKSUZNOM RESTORANU SA MUŽEM I DECOM, A DESILO SE NEOČEKIVANO: Kada joj je stigla hrana, Karleuša je dobila i jednu PORUKU!

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.