MODNA INDUSTRIJA BILA JE NEPRAVEDNA PREMA PUNIJIM DAMAMA? Da li je to sada prošlost?
Zablistajte u novoj odeći, Foto: Profimedia

Savršen izgled

MODNA INDUSTRIJA BILA JE NEPRAVEDNA PREMA PUNIJIM DAMAMA? Da li je to sada prošlost?

Imamo za vas dva sjajna predloga, koja će da vas učine lepim i zanosnim

Objavljeno:

Lepa, moderna odeća sa interesantnim dezenima i različitim bojama obično je namenjena mršavicama, dok su oni nešto veći modeli obično staromodniji, dosadnog, širokog kroja. No, dame ne očajavajte za vas imamo dva sjajna predloga, koja će da vas učine lepim i zanosnim, bilo da ste krenule na posao, u šetnju ili večernji izlazak!

Ova savršeno udobna tunika u crvenoj boji je tunika koju ćete obožavati. Asimetričnog je kroja, napred kraća, a pozadi duža sa V izrezom. Iako je šivena za one nešto punije dama modernog je kroja i zanimljivog dezena, te je odličan saveznik u svakodnevnom odevanju. Možete je poručiti OVDE po ceni od 2.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Maslinasto zelena tunika sa džepovima i ogrlicom, savršena je za svaku priliku. Kako onu elegantniju, tako i onu sportsku varijantu. Možete da je kombinujete i sa patikama, ali i sa cipelama sa potpeticom. Idealna je kao odevna kombinacija za posao, ali i za šetnju i noćni izlazak. Ogrlica koja je dodatak haljini daje joj prefinjen izgled, a boja je čini modernom i profinjenom. Sada možete da je poručite OVDE po ceni od 2.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

*Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama možete da pronađete OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.