NAŠLA JE GADOSTI U LAPTOPU SVOG DEČKA! Kada ga je izbacila iz kuće, saznala je da je TRUDNA! HAOS JE NASTAO POSLE
Imala je šta da vidi, Foto: Printscreen

poludela!

NAŠLA JE GADOSTI U LAPTOPU SVOG DEČKA! Kada ga je izbacila iz kuće, saznala je da je TRUDNA! HAOS JE NASTAO POSLE

Polako su se navikavali na novu porodičnu dinamiku 

Objavljeno: 06.08.2019. 22:33h

Kad je Kirsten Halbert pozajmila laptop svog dečka, pojma nije imala kakve će prljavštine tamo naći, a svoju priču je rešila da ispriča da bi druge žene mogla nešto da nauči kroz svoje iskustvo.

- Majka sam upoznala na jednoj zabavi oktobra 2014. godine i odmah mi se dopao. Kada me je na kraju večeri pitao za broj telefona, cvetala sam od sreće. Već za par dana izašli smo na piće, gde se ispostavilo da ne samo da je visok i zgodan, već i nežan, prijatan i pametan - počela je priču.

- Od starta me je tretirao kao princezu a već za par nedelja izjavio mi je ljubav. Sve se odvijalo nekako brzo, ali sam mislila da je to tako jer sam konačno upoznala pravu osobu. Za samo par meseci veze smo počeli i da živimo zajedno, a juna 2016. godine sam zatrudnela. Bio je to šok budući da nismo planirali trudnoću, ali oboje smo se obradovali - rekla je.

- Biću tata - Majk je bio presrećan.

Tako je februara 2017. godine rodila ćerku Evi.

foto: Pritnscreen

- Prelepa je, sva je na mamu - šaputao je dok ju je gledao.

Polako su se navikavali na novu porodičnu dinamiku, ali Majkov posao je bio takav da je praktično non-stop radio. Šest meseci nakon porođaja, potrošili su skoro svu ušteđevinu i morala je da se vrati na posao. Radila je noćne smene kao negovateljica.

- Majk je radio po ceo dan, ja po celu noć i skoro da se nismo viđali, ali makar više nije bilo finansijskih problema. Ja sam u međuvremenu tražila neki dnevni posao. I onda se desila ta užasna noć - prisetila se Kirsten.

- Bio je to oktobar 2017. godine, bili smo zajedno neke tri godine. Uzela sam Majkov laptop da sredim CV. Onda, kad sam sačuvala dokument, videla sam gomilu malih ikonica koje su mi privukle pažnju. Tu, na Majkovom "iCloud" nalogu, bile su na stotine golih slika dve žene.

Tu su bile i njegove gole slike i uskoro je shvatila da on sa njima na Snepčetu dugo razmenjuje seksi fotografije.

Odmah ga je pozvala i rekla mu da se odmah vrati kući.

- Videla sam te perverzne fotografije. Kako misliš da mi to objasniš? - pitala sam ga bez uvijanja.

Majk je u početku sve negirao, ali onda mu je pokazala dokaze i morao je da prizna.

"Da, dopisivao sam se sa drugim ženama, ali sam spavao samo sa jednom od njih, i to samo jednom", tvrdio je.

"Imao si seks sa drugom ženom dok sam ja sedela kod kuće i čuvala naše dete?" - vrištala sam na njega.

- Bila si na poslu, a Evi je bila sa tvojom mamom. Izvini", rekao je, dodavši da nije to planirao i da mu se "samo jednom desilo".

- Volim samo tebe, a taj seks mi ništa ne znači - tvrdio je, moleći je da mu oprostim.

- Rekla sam mu da ide i zaista se spakovao i otišao. Dve nedelje sam neprekidno plakala i odbijala da se javim kada pozove ili pošalje poruku. A onda je počelo da mi bude jako loše. Mislila sam da mi je to od stresa, međutim, kada sam shvatila da mi kasni menstruacija, uradila sam test i ispostavilo se da sam trudna. Ceo svet mi se preokrenuo naglavačke. Morala sam da kažem Majku šta se dešava, a on je insistirao da se pomirimo i ne rasturamo porodicu. Međutim, meni je trebalo još vremena jer sam i dalje bila strašno povređena i nisam mogla da mu oprostim. Omekšala sam negde u 12. nedelji trudnoće, kada sam otišla na ultrazvuk. Majk je pošao sa mnom i dok smo gledali u ekran, uhvatili smo se za ruke - seća se Kirsten.

Treba da ponovo budemo zajedno. Molim te. Hajde da opet budemo porodica - rekao je u kolima.

Pristala sam.

- Naša devojčica, Emija, rođena je avgusta 2018. godine. Majk se od tada iz petnih žila trudi da vrati poverenje. Nije uvek lako, ali dajemo sve od sebe - kaže Kirsten.

- Da, oprostila sam mu, ali nikada neću zaboraviti - zaključuje ona na kraju.

Bonus video:

(Espreso.rs/Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media