TO NIJE ŽENA U KOJU SAM SE ZALJUBIO! Saznao je da ga SUPRUGA vara 10 godina! NJEGOVO IZNENAĐENJE ĆE PAMTITI DOVEKA
Ova priča se pročula širom sveta i dobila je veliku pažnju ljudi, Foto: Printscreen

sve je saznao!

TO NIJE ŽENA U KOJU SAM SE ZALJUBIO! Saznao je da ga SUPRUGA vara 10 godina! NJEGOVO IZNENAĐENJE ĆE PAMTITI DOVEKA

Oni su mu ispričali sve!

Objavljeno: 19:59h

Ova priča se pročula širom sveta i dobila je veliku pažnju ljudi. Iznenađenje koje joj je priredilo je sve ostavilo bez teksta. Ovo je njegova priča:

“Sumnjam da moja žena nije ona ista u koju sam se zaljubio, jer se mnogo toga promenilo u našem braku. Već mesecima imam osećaj da me vara i to je pokazala mnogim znakovima, tako da moje sumnje nisu bez ikakvog razloga i osnove”. “Uvek je nasmejana kada kuca poruke i kada je pitam ko je to bio, kaže da je njena mama”

“Ponekad kaže da treba noću duže da ostane na poslu, ali kada sam pozvao njene prijatelje iz kancelarije, rekli su mi da je odavno otišla”

“Kada sam je pitao šta se dešava, ona se samo nasmešila i rekla da ne postoji ništa i da ne treba da brinem”

“Takođe je i postala hladna prema meni u krevetu. Nekada smo zagrljeni spavali, a sada mi odgurne ruku i kaže da je umorna i da joj nije udobna pozicija”

“Ali kap je prelila čašu kada se iznenada probudila oko ponoći i rekla da ide do obližnje prodavnice da kupi mleko. Ona to zaista i radi noću, ali ovaj put se nije vratila do 2 ujutru. Što je najgore, puna flaša mleka je već bila u frižideru”

“U poslednjih 10 godina braka, sve je bilo zaista nezaboravno. Dobar sam momak, pa sam se odlučio za razvod, ali pre toga postoji par stvari koje želim da uradim”

“Unajmio sam privatnog detektiva. Oni su stvarno dobri i prikupili bi dovoljno dokaza za sud. Verovatno se pitate zašto čekam još par meseci za njen rođendan. Ali ti meseci su dovoljni da prikupim informacije koje su mi potrebne”

“Pitao sam je kako želi da provede svoj rođendan i rekla mi je da treba da odem negde sa prijateljima. Zašto? Podsetila me je da već postaje stara i da će provesti ceo dan u kancelariji”

“Ali nakon što sam video šampanjac u ormanu i karte za pozorište za dvoje zakazane za njen rođendan, znao sam da ne valja. Otišao sam dan pre rođendana i rekao da ću ostati sa prijateljima tri dana. Složila se sa tim i sve je teklo po planu”

“Dok sam boravio u obližnjem restoranu, pozvao sam njene roditelje, sestre i neke bliže prijatelje. Rekao sam im da želim da iznenadim ženu za rođendan. Bili smo na prednjim vratima tačno u 8 ujutru, majka je nosila tortu i otvorio sam kuću što je tiše moguće”

“Došli smo pravo do spavaće sobe i kada sam otvorio vrata svi su viknuli “Iznenađenje!”. Ali bili smo iznenađeni videvši moju ženu kako se zabavlja sa svojim momkom. Majka se toliko uznemirila da joj je ispala torta, a prijatelji su vikali na nju, dok je momak navlačio pantalone i krenuo da beži. Na kraju krajeva, to je bilo najbolje rođendansko iznenađenje!”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.