DEVOJKA JE MOLILA TAKSISTU DA GLUMI NJENOG DEČKA: Prihvatio je, a ona mu otkrila JEZIVU SITUACIJU od koje je bežala
Snašla se da pozove taksistu u pomoć (ilustracija), Foto: Stock

seksualno uznemiravanje

DEVOJKA JE MOLILA TAKSISTU DA GLUMI NJENOG DEČKA: Prihvatio je, a ona mu otkrila JEZIVU SITUACIJU od koje je bežala

Zatražila ga je da se ponaša kao da se poznaju, a on je prihvatio bez previše razmišljanja

Objavljeno: 05.08.2019. 15:59h

Vozač Ubera Brendon Gejl dobio je čudan zadatak od osobe koja je naručila vožnju.

Naime, zatražila ga je da se ponaša kao da se poznaju, a on je prihvatio bez previše razmišljanja, piše Metro.

- Prošle večeri sam vozio Uber i dobio poziv da pokupim ženu, a 30 sekundi kasnije i njenu poruku. 'Kada dođete po mene, možete li molim vas glumiti da ste mi dečko?'. Nisam znao na šta tačno misli pa sam je i pitao da mi objasni, a ona je napisala: 'Samo se ponašajte kao da me znate i da niste moj vozač, nego prijatelj" - napisao je Brendon u objavi na svojem Fejsbuk profilu.

Skinuo je Uber nalepnicu s automobila, maknuo venčani prsten i prihvatio igru.

 

- Nije mi bilo prijatno maknuti venčani prsten, ali znao sam da moram. Kada sam stigao, spustio sam prozor. Žena je pričala s muškarcem. Pogledala me i rekla: 'Hej dragi, odmah ću doći.' Odmah sam joj odgovorio: 'Odlično, umirem od gladi.' Mahnuo sam muškarcu s kojim je pričala i on mi je mahnuo natrag. Ušla je u automobil i krenuli smo. Kada smo se dovoljno udaljili ispričala mu je o čemu se radi.

Bila je na sajmu s grupom prijatelja među kojima je bio i taj muškarac koji nije prihvatao ne kao odgovor. Osim toga, poznat je i po tome što je agresivan. Mislila je kako će odustati kada krene prema automobilu, ali on ju je sledio i tvrdio kako je džentlmen koji će je otpratiti. Kada je došla do automobila rekla je da je izgubila ključeve, a on se ponudio da će odvesti. Potom je nazvala svojeg 'dečka'. 

Do ove situacije nije smjelo doći. Muškarci, naučite što znači riječ 'ne'. Naučite preuzeti odgovornost za svoje ponašanje. Vaši sinovi vas gledaju i na vašem primeru uče kako se ponašati prema ženama. Dajte im bolji primer. Dame, ako imate Uber aplikaciju, ili bilo koju drugu, i trebate pomoć, koristite poruke u aplikaciji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media