STUDENTKINJU PRETUKAO MANIJAK DOK SE VRAĆALA IZ KLUBA: Rekla mu je samo JEDNU REČENICU, a onda ju je KRVNIČKI NAPAO
Gabriel je brutalno napao muškarac, Foto: Facebook printscreen

nasilje nad ženama

STUDENTKINJU PRETUKAO MANIJAK DOK SE VRAĆALA IZ KLUBA: Rekla mu je samo JEDNU REČENICU, a onda ju je KRVNIČKI NAPAO

Da stvar bude gora, hitnoj pomoći trebalo bi dva sata da dođe po nju

Objavljeno:

Studentkinja Gabriel za vikend je izašla u klub u Mančesteru i nije ni slutila kako će veče završiti.

Kada se sa svojim prijateljem Kajlom oko 3.30 ujutro vraćala kući, obratila su im trojica muškaraca. Gabriel je izula cipele, a jedan od muškaraca rekao joj je kako mu se sviđaju njene noge. Ona je samo rekla "dobro" i nastavili su dalje da hodaju.

Sve vreme muškarci su hodali iza njih i pokušavali da uspostave komunikaciju. Na kraju se okrenula i rekla im je:

- Žao mi je, nisam zainteresovana.

Muškarci su se potom okomili na Kajla i pitali je s kim je to i nastavili su ih maltretirati.

- Rekla sam Kajlu da ih pusti, da idemo dalje i onda me jedan od njih udario i onesvestila sam se. Kada sam došla k sebi, njih trojica napadala su mojeg prijatelja.

- Prošle večeri moju je najbolju prijateljicu napao muškarac koji je bio u društvu još dvojice. Oko 3.30 u mestu gde izlazi gej populacija obratila su joj se trojica muškarca, a jedan je bio napadač. Imao je tamniji ten i crnu kosu. Udario ju je jednom u lice i ona se onesvestila. Nakon što se probudila, videla je kako napadaju njenog prijatelja i da krvari iz oka. Ovaj napad nije bio izazvan provokacijom. Jednostavno je rekla muškarcima da nije zainteresovana i jedan od njih ju je napao. Moja prijateljica trenutno je u bolnici, gde čeka da joj stave šavove jer joj je puknuo mišić. Molim vas da delite ovu informaciju kako bi se pronašao počinitelj.

Da stvar bude gora, hitnoj pomoći trebalo bi dva sata da dođe po nju pa je taksijem otišla u bolnicu, a tamo su joj samo dali kapi za oko i poslali je kući. Na pregledu oka dan posle rekli su joj da ima krvni ugrušak u oku, a Gabriel i dalje ne vidi dobro, odnosno na to oko sve što vidi je žuto.

- Nisam bila bezobrazna. Samo sam rekla da nisam zainteresovana. Mislim da je bio ljutit jer sam ga odbila pred njegovim prijateljima. Devoje se osećaju kao da ne smeju reći 'ne'. Osećaju se da će nastradati ako kažu 'ne' i u ovom slučaju to se pokazalo istinitim - izjavila je Gabriel za The Mirror.

"Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36."

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.