MALENA LANA VODI NAJTEŽU BITKU! Devojčici (3) su priredili MATURSKU ZABAVU jer ne znaju hoće li je doživeti sama...
Lana Nikson, Foto: Facebook printscreen

potresno

MALENA LANA VODI NAJTEŽU BITKU! Devojčici (3) su priredili MATURSKU ZABAVU jer ne znaju hoće li je doživeti sama...

Za celu porodicu je bilo emotivno da vide Lanu u ružičastoj haljini jer je uglavnom u bolničkim spavaćicama

Objavljeno: 12:17h

Lana Nikson bori se s teškim tumorom na mozgu i njena porodica strahuje da neće poživeti dovoljno dugo da doživi neke važne trenutke.

Zbog toga ju je 16-godišnja sestra Neve pozvala na svoju matursku zabavu.

- Uživala je u automobilu i neprestano govorila da su ona i Neve princeze - izjavila je majka djevojčica Džema Nikson za Daily Mail.

Za celu porodicu je bilo emotivno da vide Lanu u ružičastoj haljini jer je uglavnom u bolničkim spavaćicama.

- Toliko je bila srećna, smejala se, baš poput svakog trogodišnjeg deteta. Cela priča slama srce, ne mogu zamisliti kroz šta ta porodica prolazi - otkrio je Šeb Ahktar koji je devojčice vozio na matursku zabavu u Rolls-Royceu.

Lana je bila zdrava sve do prošlog septembra kad se požalila da se loše oseća. Roditelji su mislili da je u pitanju viroza, ali simptomi su se pogoršali. Bilo joj je teško da hoda, mršavela je, spavala i povremeno povraćala.

Nakon šest poseta bolnici nije joj bilo bolje, a lekari su takođe sumnjali da je reč o uobičajenim dečjim virozama. Kad je konačno podvrgnuta magnetskoj rezonanci, sve je bilo jasno: imala je ogroman tumor na mozgu.

Operisana je u roku od 24 sata. Otada je prošla kroz još dve operacije i 12 hemoterapija. Iako je trenutno pod nadzorom, lekari kažu da se radi o atipičnom teratoidnom rabdoidnom tumoru koji je redak i agresivan pa se, u Laninom slučaju, ne može izlečiti.

Nikson i njen verenik, Lanin otac Endru Hasvel, dali su otkaze na poslu kako bi mogli da provode više vremena s ćerkom nakon što su saznali dijagnozu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.