ZNALA JE DA UMIRE, ALI GA JE VOLELA VIŠE OD SVEGA: Lepotica se udala za čoveka svog života dan pred njegovu smrt!
Navaru su pomagali njegovi prijatelji i porodica kako bi bio u stanju da  izrekne sudbonosno da pre smrti, Foto: youtube/printcreen

TUŽNO VENČANJE

ZNALA JE DA UMIRE, ALI GA JE VOLELA VIŠE OD SVEGA: Lepotica se udala za čoveka svog života dan pred njegovu smrt!

Njegova supruga, Maja Folvaser, podelila je snimak njihovog intimnog venčanja koje je dirnulo čitav svet

Objavljeno:

Navaru su pomagali njegovi prijatelji i porodica kako bi bio u stanju da izrekne sudbonosno da pre smrti.

Žena se venčala za svog teško bolesnog verenika samo jedan pre nego što je izgubio bitku s rakom. Navar Hebert, koji je bio uspešan fudbaler, umro je u utorak uveče. 22-godišnjaku je dijagnostifikovan tumor mozga pre nekoliko meseci, a njegovo stanje se odonda naglo pogoršalo.

Njegova supruga, Maja Folvaser, podelila je snimak njihovog intimnog venčanja koje je tako dodirnulo mnoge, piše Daily Mail.

Navaru su pomagali njegovi prijatelji i porodica kako bi bio u stanju da izrekne sudbonosno da pre smrti. Pomogli su mu da obuče odelo, a zatim su ga u kolicima otpratili do oltar. Maja nije uspela zadržati suze kada ga je videla, a Navar joj je rekao koliko je voli.

Njihov maleni sin, Kajri, takođe je bio na venčanju, a nakon venčanja grupa plesača im je priredila i performans.

– Danas sam toliko tužna. Izgubila sam prijatelja, supruga i oca svog deteta. Hvala svima za ljubav i podršku koju mi pružaju. Navar je uticao na toliko ljudi i uvek će biti u našim srcima – napisala je Maia.

Navarov fudbalski tim je organizovao proslavu njegova života, a prikupljaju i novac za finansiranje prevoza njegovog tela kući, kao i pogreb.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.