NAJJEZIVIJA VEST 2019. GODINE: Dečaka (6) ubili drugovi KOMPRESOROM ZA VAZDUH! Detalji su UŽASNI!
Kompresor, Foto: printscreen/youtube

od igre do smrti

NAJJEZIVIJA VEST 2019. GODINE: Dečaka (6) ubili drugovi KOMPRESOROM ZA VAZDUH! Detalji su UŽASNI!

Njegovo telo je poslato za obdukciju i sledi tačan uzrok smrti

Objavljeno:

Šestogodišnji dečak je umro u Indiji nakon što su mu njegovi prijatelji stavili mlaznicu kompresora i napumpali mu stomak vazduhom.

Kanha Iadav se igrao sa grupom drugara u fabrici svog oca u Madhia Pradeshovom Indoru, kada se dogodio šokantni incident. Njegov otac Ramchandra rekao je da su ga dva prijatelja njegova sina dovela kući sa natečenim stomakom.

Sanjai Shukla, inspektor u policijskoj stanici Bhanvar Kua, izjavio je za NDTV: "Otac preminulog dečaka radi u fabrici u industrijskoj zoni Palde i živi sa svojom porodicom u radnim prostorijama." On je dodao: "Prema početnoj istrazi, saznali smo da su mu dečakovi prijatelji napunili stomak vazduhom tako što su ubacili mlaz vazdušnog kompresora u njegov rektum dok su igrali."

Njegovo telo je poslato za obdukciju i sledi tačan uzrok smrti.

U maju, debelo crevo jednog Indijanca je puklo nakon što su njegovi "izopačeni" prijatelji stavili komprimiranu pumpu u njegov anus i naduvali je, otkriva bizarni medicinski izveštaj. 30-godišnjak je odveden u bolnicu nakon što ga je zastrašujuća šala ostavila osakaćenog, jer su mu cela creva uklonjena zbog 'rektalnog izbijanja', povrede uzrokovane tako visokim pritiskom vazduha u rektumua.

Doktori su to prijavili u članku u časopisu, uz izveštaje o još dva muškarca sa sličnim povredama. Jedan je imao vazduh pod pritiskom koji mu je rasprskan u leđa u navodnoj nesreći, dok je drugi pretrpeo agoniju u rukama razbojnika, koje je pokušao da zaustavi. Stručnjaci upozoravaju da vazduh može biti štetan, a industrijske mašine treba pažljivo tretirati.

Doktori sa Medicinskog koledža Maulana Azad u Nju Delhiju i Instituta medicinskih nauka u Indiji u Rišikešu napisali su izveštaj. Oni su rekli da su muškarci pretrpeli povrede visokog pritiska koje su obično bile "karakteristične za ratišta".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/MailOnline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.