SVE JE BILA LAŽ: Otkrivena PRAVA ISTINA o porođaju Putinove ljubavnice! Zbog OVE ŽENE su svi naseli na vest
Putin je navodno godinama u vezi sa Kabajevom, Foto: Reuters

zabuna

SVE JE BILA LAŽ: Otkrivena PRAVA ISTINA o porođaju Putinove ljubavnice! Zbog OVE ŽENE su svi naseli na vest

Ljubitelji tračeva i dalje veruje da je Alina Kabajeva 7. maja, uoči 36. rođendana, rodila blizance

Objavljeno: 23.05.2019. 15:46h
  • 11

Mada nijedan ruski list ni TV kanal nije saopštio ništa o porođaju proslavljene olimpijske pobednice gimnastičarke Aline Kabajeve (36) svetska žuta štampa danima piše da je dobila blizance, a kao otac se spominje Vladimir Putin (66), predsednik Rusije.

Izvor tih informacija je sajt Dom2Life.ru, koji prati rijalitije, a kao autor se pominje tobože poznati novinar koji ima odlične veze u policiji.

Sve to ne bi zasluživalo pažnju, posebno što u Kremlju ne komentarišu glasine, da se na nekim sajtovima nisu pojavili polemički tekstovi u kojima se tvrdi da je Dom2Life.ru napravio zbrku.

U porodilištu, navodno, nije bila Alina Kabajeva, za koju tvrde da je nevenčana žena predsednika Putina i da je rodila dva sinčića, već foto-model Saša Kabajeva, učesnica "Doma", ruske verzije "Farme".

Pošto u Centru akušerstva i ginekologije "Kulakova" ne potvrđuju, niti negiraju da je Alina Kabajeva rodila blizance, dokoni ljubitelji tračeva raspravljaju kako su se mogla pomešati imena, ako se porodila Saša Kabajeva.

Atraktivna Saša nije skrivala trudnoću. Išla je u bolnicu pre porođaja na infuzije, jer je doživela jak stres kad joj je suprug Aleksandar Lipovoj, bivši poznati kik-bokser, uhapšen, jer je navodno ucenjivao nekog dužnika. Foto-model je javno rekla da će roditi sina.

Međutim, ljubitelji tračeva i dalje veruje da je Alina Kabajeva 7. maja, uoči 36. rođendana, rodila blizance i da je zato četvrti sprat klinike bio ispražnjen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Novosti)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media