PUTIN SE USKORO ŽENI GIMNASTIČARKOM KABAJEVOM: Englezi izneli ovu zanimljivu teoriju!
Vladimir Putin i Alina Kabajeva, Foto: Printscreen/Youtube

postala je nestrpljiva!

PUTIN SE USKORO ŽENI GIMNASTIČARKOM KABAJEVOM: Englezi izneli ovu zanimljivu teoriju!

Putin se od svoje prve supruge Ljudmile razveo 2014. godine nakon što je par zajednickim saopštenjem izašao u javnost

Objavljeno:

Rastu spekulacije u Moskvi da je dugogodišnja devojka ruskog lidera Vladimira Putina postala nestrpljiva i da želi da zna kada će je on oženiti, piše britanski Dejli Mejl.

Ruski predsednik se povezuje već više od decenije sa ritmičkom gimnastičarkom Alinom Kabajevom (35), koja je osvojila zlatnu olimpijsku medalju, a sada vodi veliku medijsku kompaniju u Moskvi, navodi britanski list i dodaje da ima čak glasina da par ima tajnu porodicu, što je Kremlj negirao. Novinar Aleksander Janašev iz medijske kuće koju vodi Kabajeva na jučerašnjem godišnjem medijskom brifingu sa predsednikom, Putinu je postavio upravo pitanje kada planira da se oženi i s kim.

Putin je odgovorio da će se oženiti jednom, ali nije precizirao s kim planira da se oženi. To pitanje mnogi su razumeli kao pritisak same Kabajeve ili eventualno početak PR kampanje Kremlja koji namerava da najzad obelodani identitet buduće prve dame.

Putin se od svoje prve supruge Ljudmile razveo 2014. godine nakon što je par zajednickim saopštenjem izašao u javnost. Ruski mediji uglavnom izbegavaju ovakve teme, a i sam Janušev je pre nego što je postavio svoje pitanje rekao da je državnim medijima bilo zabranjeno da se bave tom temom. Novinar je kasnije dodao da veruje da je Putin nagovestio da ćemo uskoro saznati nešto.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.