BIVŠI ROBIJAŠ POBEGAO IZ ZATVORA PRE 10 GODINA: Sad je odlučio da se vrati na robiju, a razlog je SUMANUT!
Zatvor / Ilustracija, Foto: Vladimir Šporčić

ko bi rekao

BIVŠI ROBIJAŠ POBEGAO IZ ZATVORA PRE 10 GODINA: Sad je odlučio da se vrati na robiju, a razlog je SUMANUT!

Policija je potvrdila da je on pobegao iz zatvora na istoku Austrije. Čovek je prebačan u zatvor u Salcburgu, preneo je AP

Objavljeno:

Muškarac koji je pobegao iz zatvora u Austriji pre više od deset godina prijavio se policiji u Salcburgu i rekao da mu je dosadio život na španskim Kanarskim ostrvima, prenose beogradski mediji.

Policija je saopštila da je čovek star 64 godine ušao sa dva kofera u policijske prostorije na železničkoj stanici u Salcburgu u subotu, 20. aprila, i rekao da je on odbegli zatvorenik koji je upravo stigao sa aerodroma u Minhenu.

Snage reda navode da je čovek rekao policajcima da je živeo deset i po godina na Tenerifima, popularnom turističkom ostrvu, i da je poželio da se vrati kući jer to ostrvo više nije lepo kao što je bilo. On je dodao da je tamo živeo dovoljno dugo.

Policija je potvrdila da je on pobegao iz zatvora na istoku Austrije. Čovek je prebačan u zatvor u Salcburgu, preneo je AP.

BONUS VIDEO:

NIJE NI SLUTIO ŠTA MU SE SPREMA! Umesto da se našali sa njim, tresnula je momka iz sve snage ogromnim veslom po glavi! (VIDEO)

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.