Dok je njihov SIN spavao, roditelji su uočili nešto što ih je jako UZNEMIRILO! (FOTO)
Dečak spava, ilustracija, Foto: Printscreen

koje ludilo

Dok je njihov SIN spavao, roditelji su uočili nešto što ih je jako UZNEMIRILO! (FOTO)

Nisu mogli da veruju svojim očima!

Objavljeno: 08.04.2019. 09:37h

Deca su malene nevine duše. Zbog te nevinosti ih trebamo čuvati, brinuti se za njih te ih učiti kako da se nose sa svetom. Ujedno je važno da ih naučimo kako da budu bolji ljudi.

Roditelji su otišli pregledati svog sina dok je spavao kako bi otkrili da spava sa svojom zlatnom ribicom. Šokantni prizor ih je osvijestio na pravu nevinost njihovog sina te su znali da ga moraju naučiti još mnogo važnih životnih lekcija.

foto: Printscreen

Tori i Corey Hamlin su svom malenom sinu, Everettu, kupili zlatnu ribicu i maleni akvarij sa šarenim svjetlima. Everret je obožavao gledati svoju ribicu, Nema, svaki dan. Uvek je pazio da mu je akvarijum čist te da su u njemu sve biljčice i šareni kamenčići kako bi Nemo bio sretan.

Jednog dana, dok se porodica pripremala za veče, Everett je bio jako zaposlen. Dosadilo mu je samo gledati Nema tako da je otvorio akvarijum. Bio mu je teško otvoriti ga tako da su njegovi roditelji čuli jako glasan zvuk.

Kada je njegova majka upitala što se dogodilo, on je rekao da nije ništa. No ona nije znala da je Everett uzeo Nema iz akvarija te ga je ponio u krevet jer ga je htio maziti. Mislio je da je Nemo usamljen u svom akvariju tako da ga je hteo zagrliti i biti s njim celu noć.

Dok je išla u kupatilo, samo 10-15 minuta pose, Tori je provirila u sobu svog sina zajedno sa svojim suprugom. Tada je primetila da je akvarijum otvoren.  Još ju je više uznemirilo što u akvariju nije bilo ribice. Zbunjena, pitala je supruga da zajedno potraže ribu, ali je tada primijetila nešto u ruci svog sina – bio je to Nemo.

Šokirani je par probudio svog sina kako bi mu objasnio da je Nemo preminuo jer ribe ne smiju biti izvan vode. On je rekao da ga je samo htio pomaziti i da nije hteo da ugine. U jutro su još više razgovarali. Everett je bio mirniji, ali je bio jako uzrujan jer je izgubio Nema kojeg je jako volio i koji je s njim bio otkad je bio beba.

foto: Printscreen

Tori i Corey su shvatili koliko je njihov sin zapravo nevin te su ujedno shvatili da je to bio jedan od onih nezaobilaznih trenutaka kada dete shvati kako je to kada netko blizak njemu premine ili ode. Kupili su Everettu drugu ribu, a on je obećao da ju neće vaditi iz akvarijuma.

Shvatio je da je bolje samo gledati ribu u akvarijumu nego ju vaditi i ugroziti joj život.

Bonus video:


(Espreso.rs / Faithtap.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media