NUDE SATNICU OD 115 EVRA, ALI NIKO NE ŽELI DA ČUVA NJIHOVU DECU: Klinci zlostavljaju dadilje na najsuroviji način!
Naveli su kako su njihova deca uspela da oteraju sedam dadilja svojim ponašanjem, Foto: Profimedia

zanimljivo

NUDE SATNICU OD 115 EVRA, ALI NIKO NE ŽELI DA ČUVA NJIHOVU DECU: Klinci zlostavljaju dadilje na najsuroviji način!

U oglasu su naveli da su tutoru spremni da ponude satnicu od 100 funti (oko 115 evra), a s klincima bi trebala da ostane 12 sati nedeljno

Objavljeno: 11:14h

Roditelji iz Velike Britanije potencijalnu dadilju za svoje klince su odlučili da privuku pomoću velike plate, prenosi Metro.

U oglasu su naveli da su tutoru spremni da ponude satnicu od 100 funti (oko 115 evra), a s klincima bi trebala da ostane 12 sati nedeljno.

U nastavku su objasnili zašto su spremni da izdvoje toliko novca.

Naime, naveli su kako su njihova deca uspela da oteraju sedam dadilja svojim ponašanjem pa su objasnili da trebaju nekog ko će biti u stanju da disciplinuje njihovu decu. Takođe im je bitno da ih može podučavati pisanju i matematici.

"Ranije su dadilje znali fizički da napadaju, viču i psuju na njih. Takođe su znali da ih gađaju brašnom i jajima. Zadnja dadilja je uspela da izdrži samo dva nedelje odustao je nakon što su ga zaključali u garažu i ostavili u njoj dva sata. Onaj pre toga je našu decu nazvao 'reinkarnacijom đavola'", otkrili su.

Objasnili su da imaju dve ćeke stare pet i 11 godina, kao i sedmogodišnje blizance. Priznali su da nije lagan posao čuvati ih, ali tvrde da njihova deca nisu "vragovi" kako su ih neki nazivali, već ih jednostavno do sad "nisu edukativno stimulisali pravi ljudi".

Osoba koja bude imala hrabrosti preuzeti brigu za ovu decu bi, prema željama roditelja, trebala imati petogodišnje iskustvo u radu s decom, a sa svakim od četvoro dece bi trebala imati jedan na jedan poduku u trajanju tri sata nedeljno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.