DADILJA IZ PAKLA: Pokušala da ubije dvomesečnu bebu MARAMICAMA, pa plakala na sudu (FOTO)
Marijen Bendžamin-Vilijams, Foto: Printscreen

JEZIVO

DADILJA IZ PAKLA: Pokušala da ubije dvomesečnu bebu MARAMICAMA, pa plakala na sudu (FOTO)

Ona je gurala maramice duboko u bebino grlo i ostavljala ga da se bori za vazduh, dok ga je čuvala u domu njegove porodice na Menhetnu

Objavljeno:

Dadilja iz Njujorka koja je pokušala da ubije novorođenog sina svog poslodavca, gurajući mu maramice duboko u grlo, jecala je u sudnici i zaklinjala se u svoju nevinost, pre nego što je osuđena na petnaest godina zatvora.

Marijen Bendžamin-Vilijams (47) osuđena je u ponedeljak za pokušaj ubistva i davljenje dvomesečnog Maksvela Blutrajha u maju 2017. godine.

Bendžamin-Vilijams proglašena je krivom prošlog meseca. Ona je gurala maramice duboko u bebino grlo i ostavljala ga da se bori za vazduh, dok ga je čuvala u domu njegove porodice na Menhetnu.

Doktori su uspeli da spasu Maksvela i uklone "grudvice maramica" iz njegovog grla, pošto je krvario iz ustiju i borio se za vazduh. Zvaničnici navode da su maramice bile tako duboko u dečakovom grlu, da se nisu primećivale na prvi pogled.

Advokati dadilje aludirali su da je beba mogla da udahne maramice ili da je njegova četrnaestomesečna sestra mogla da mu ih stavi u usta.

Tužioci su tvrdili da je Bendžamin-Vilijams pokušala da uguši bebu, jer je bila frustrirana i nezadovoljna platom koju je dobijala od dečakovih roditelja doktora Salmona Blutrajha i Meredit Zondler-Bazar.

- Marijen Bendžamin-Vilijams zapečatila je sopstvenu sudbinu kada je pokušala da ubije dvomesečnu bebu o kojoj se starala, na tako surov način – rekao je advokat Sajrus R. Vens junior.

- Ali njena sklonost ka laganju, prvo porodice kada je pokušavala da se zaposli, zatim svedoka kada je okrivila žrtvinu sestru za zločin, samo je načinila stvari gorim, dodajući gnusne detalje na ceo slučaj – dodao je on.

- Njen zločin nastavlja da proganja porodicu, ostavljajući neizbrisiv trag na budući život njihovog dvogodišnjeg sina. Hteo bih da se zahvalim tužiocima što su osigurali značajnu zatvorsku kaznu u ovom slučaju, kako drugim porodicama ne bi mogla da učini isto – zaključio je on.

Bendžamin-Vilijams je prvobitno insistirala da je uradila sve što je mogla da spase dečaka, pošto je povratio za vreme hranjenja i počeo da ispušta šištave zvuke.

- Poručila sam mu da ostane sa mnom – izjavila je tada ona.

Dadilja je ispričala prisutnima u sudnici da je pozvala Maksvelovu majku i tražila od nje da kontaktira hitnu pomoć, kako bi ona mogla da se fokusira na bebu, jer se plašila da je na ivici smrti. Ona je rekla da je pokvasila dečakovo lice i udarila par puta kako bi ga povratila.

Bendžamin-Vilijams je tvrdila da je izvela "Hajmlihov manevar" za bebe, udarajući dvomesečnog dečaka po leđima i gurajući mu prste u usta, kako bi proverila da li neki strani predmet zatvara disajne puteve.

Doktori su kasnije otkrili duboke razderotine u dečakovim ustima, koje su obilno krvarile i morale su da se ušivaju. Dadilja je na sudu ispričala da one potiču od njenih noktiju, dok je izvodila manevar.

Tužioci su istakli da su povrede na Maksvelovom jeziku nastale teškim predmetom, koji je dadilja navodno koristila da gurne mokre maramice dublje u bebino grlo.

- Nikada nisam pokušala da ubijem Maksija. Nikada mu nisam naudila – izjavila je tokom svedočenja.

- Radovala sam se odlasku na posao – dodala je ona.

Ona je osuđena na petnaest godina zatvora zbog pokušaja ubistva, napada, davljenja, krivičnog posedovanja falsifikovanog dokumenta i ugrožavanje deteta.

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.