BAKA IMA 85 GODINA I U KOLICIMA JE ZBOG MULTIPLE SKELROZE: Ipak, ona svakog utorka skupi snagu i LETI! (VIDEO)
Glen Mils je 85-godišnja gospođa iz Glossopa u Velikoj Britaniji koja boluje od multiple skleroze, Foto: Youtube/printscreen

borba

BAKA IMA 85 GODINA I U KOLICIMA JE ZBOG MULTIPLE SKELROZE: Ipak, ona svakog utorka skupi snagu i LETI! (VIDEO)

Pre tri godine ćerka ju je nagovorila da proba neobičan adrenalinski sport

Objavljeno:

Glen Mils je 85-godišnja gospođa iz Glossopa u Velikoj Britaniji koja boluje od multiple skleroze. Zbog bolesti koja je uznapredovala , Glen je prisiljena da se kreće u invalidskim kolicima. Ali, to je ne sprečava da leti.

Naime, pre tri godine ćerka ju je nagovorila da proba neobičan adrenalinski sport - simulaciju skakanja iz aviona u vertikalnom bazdušnoim tunelu. To je onaj zabavni tunel, sigurno ste ga viđali na televiziji, u kom se snažno ispušta vazduh, gura vas prema gore i održava u vazduhu.

POMAŽE JOJ PSIHIČKI I FIZIČKI

Mils sada svakog utorka leti u tunelu. Kaže da joj je to promenilo pogled na život. Letenje joj, kaže, pomaže psihički i fizički, jer joj ublažava bol. I radi nešto u čemu uživa, a njno telo je ne ograničava. Ubrzo je svojom aktivnosti inspirirala i druge s invaliditetom te je postala ambasadorka letačkog centra u Mančesteru.

Inače, Mills se s bolesti bori više od 50 godina, ali vesela gospođa kaže da uprkos tome što joj telo ne funkcioniše, ne znači da joj “adrenalin ne može proraditi”.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/telegram.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.