POHAĐAO JE ELITNU ŠKOLU U LONDONU, A ONDA ZAVRŠIO U KINESKOM ZATVORU: Tamo ga čeka KAZNA koju retko ko preživi!
Je Ming Juen, Foto: Printscreen Instagram

brutalno

POHAĐAO JE ELITNU ŠKOLU U LONDONU, A ONDA ZAVRŠIO U KINESKOM ZATVORU: Tamo ga čeka KAZNA koju retko ko preživi!

Mladića će prvo odvesti u 'sobu za bol'

Objavljeno:

Je Ming Juen (29), koji je rođen u Londonu, osuđen je na dvadeset godina zatvora u jednom od najbrutalnijih azijskih zatvora nakon što je uhvaćen kako diluje kristalni met i kanabis u Singapuru svojim prijateljima..

Juenu, koji je pohađao elitnu školu u Vestminsteru a bio je i popularni DJ, uz dve decenije iza rešetaka spremaju i zastrašujuću kaznu bičevanja koju retko ko uspe da izdrži.

Mladića će prvo odvesti u 'sobu za bol', a onda skinuti i šibati privezanog za drvenu konstrukciju. Primiće 24 udarca.

Ovo mučenje jedno je od najgorih koje možete doživeti u azijskom zatvoru, a toga je svestan i Juan.

- Naravno da se bojim, čuo sam toliko strašnih priča od ostalih zatvorenika o tom bičevanju. Pa završio sam na lekovima od brige - priznaje Juen, piše Sun.

Novinarima je potvrdio kako praktikuje vežbe disanja kako bi se lakše nosio s boli, a najveća mu je briga da se ne onesvesti tokom mučenja.

- To je najgore. Onda te odvuku u ćeliju i nastave s kaznom kada dođeš sebi - kaže.

- Koža puca nakon trećeg udarca, a onda kreće pravi pakao - govori Juen, a zbog brutalnog bičevanja u priču se uključilo i britansko ministarstvo spoljnih poslova koje je zgroženo okrutnošću kazne.

Takođe, Juenu nije ni jasno zbog čega će on primiti 24 udarca, dok pedofili dobivaju samo 18. U očaju piše i pismo predsedniku Singapura, sve u nadi kako bi mu se smanjila kazna zatvora na osam godina, ali još više želi dobiti 'manje udaraca'.

Inače, ovo je njegov prvi prestup u Singapuru, a uhvaćen je s manjom količinom droge. Da je, recimo, tako nešto uradio u Londonu - kazna ne bi bila veća od godine dana zatvora.

Ali u Singapuru, koji je poznat po svojim rigoroznim zakonima vezanim za drogu, dilovanje meta jako je rizična stvar.

Uslovi u zloglasnom zatvoru Čangi zbilja nisu za svakoga. Spava praktički na betonu u ćeliji koju dijeli s još trojicom zatvorenika. Tamo provode 22 sata dnevno, a ćelija nema ni prozora. Dozvoljene su mu dve posete mesečno, ali one traju svega po dvadeset minuta i to iza debelog stakla. Nikakvi dodiri nisu dozvoljeni.

Njegov otac (70) svjstan je što mu je sin uradio, ali moli za blažu kaznu.

- Moj sin je kriminalac i on to zna. Svjstan je da mora odslužiti svoje. No kazna je prestroga - smatra otac.

Tvrdi kako je Juen dilovao za svega sedmoricu svojih prijatelja koji su ga upoznali sa svetom droge, alkoholisanja i kockanja. Ističe kako mu je sin bio izuzetno susretljiv u razgovorima s policijom pa je čak i odao ime svog dobavljača, što ga je dodatno ugrozilo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.