IMATE PROBLEM SA SUVIM VAZDUHOM, KOŽOM, GRLOM, NESANICOM? Rešenje problema je bliže nego što mislite!
Idealana proizvod za oplemenjivanje vazduha u prostoriji u kojoj boravite je ovlaživač, Foto: Profimedia

Sjajan predlog

IMATE PROBLEM SA SUVIM VAZDUHOM, KOŽOM, GRLOM, NESANICOM? Rešenje problema je bliže nego što mislite!

Zimi ređe provetravamo prostorije zbog hladnoće, pa je samim tim i kvalitet vazduha koji udišemo u tim danima nešto lošiji

Objavljeno: 20.01.2019. 16:00h
  • 9

U zimskim danima često se javljaju problemi poput onih sa suvom kožom, grlom ili padom koncentracije. Sve to najčešće je izazvano lošim vazduhom u prostorijama u kojim boravimo. Zimi ređe provetravamo prostorije zbog hladnoće, pa je samim tim i kvalitet vazduha koji udišemo u tim danima nešto lošiji.

Idealana proizvod za oplemenjivanje vazduha u prostoriji u kojoj boravite je ovlaživač. Ova “sprava” spas je za sve one koji muče muku sa suvim vazduhom, pogotovo u sezoni grejanja. Iritirana sluzokoža nosa, dehidrirana koža lica, kao i problemi sa spavanjem i druge neugodnosti mogu da budu prošlost uz Ovlaživač vazduha (ultrazvučni difuzor). Možete da ga poručite OVDE, po ceni od 2.499 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Ovlaživač vazduha – ultrazvučni difuzer
Ovlaživač vazduha – ultrazvučni difuzer foto: Promo

Ovlaživač vazduha poboljšaće kvalitet vazduha i njegovu relativnu vlažnost čime će doneti pozitivan efekat svima, a naročito onima koji imaju istinsku netoleranciju na suv vazduh. No, njegova primena se ne završava tu. Osim što je pogodan za osveženje prostora u kome živite, idealan je i za salone lepote, spa salone, salone za masažu, yoga centre, kancelarije, automobile...

U OVAJ ovlaživač vazduha možete da ukapate nekoliko kapi esencijalnog ulja i u prostoriji napravite tipičan SPA osećaj. Njegova upotreba, takođe, je jednostavna: potrebno je da ulijete vodu, zatim dodate nekoliko kapi aromatičnog esencijalnog ulja, uključite napajanje i zaplovite egzotičnim mirisnim predelima.

Ovlaživač vazduha – ultrazvučni difuzer
Ovlaživač vazduha – ultrazvučni difuzer foto: Promo

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama, možete da pogledate OVDE.

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media