MAJKA DVOJE DECE BRUTALNO PRETUČENA ŠTIKLOM: Lice joj je potpuno UNAKAŽENO, a razlog za to je SLUČAJNOST?! (FOTO)
Džejd Denijels je napadnuta na ulici usled čega je pretrpela frakturu vilice i ima četrnaest šavova, Foto: Facebook/jade Daniels

šok u novoj godini

MAJKA DVOJE DECE BRUTALNO PRETUČENA ŠTIKLOM: Lice joj je potpuno UNAKAŽENO, a razlog za to je SLUČAJNOST?! (FOTO)

Džejd je prebačena u bolnicu, gde su Trejsi saopštili da ima frakturu vilice

Objavljeno:

Džejd Denijels je napadnuta na ulici usled čega je pretrpela frakturu vilice i ima četrnaest šavova. Ženu je pronašla majka kako leži onesvešćena u krevetu, u krvi i modricama. Incident se dogodio u severnom Velsu u ranim časovima nove godine.

1 / 4 Foto: Facebook/jade Daniels

Majka dvoje dece se vraćala kući iz izlaska, kada ju je neko divljački pretukao, toliko da je sva bila prekrivena krvlju.

- Vraćala se kući i na samo pet minuta odatle, pogledala je telefon i slučajno naletela na momka i devojku koje je tom prilikom "zakačila" – priča njena majka Trejsi Džouns.

- Momak joj je zatražio čip, na šta je ona pristala, ali pomalo drsko. Tada je devojka udarila momka, pa Džejd. Mislimo da je možda imala štikle u ruci, jer je posekotina na Džejdinoj glavi užasna. Pronašli smo je na krevetu u krvi. Imala je modrice svuda po sebi, mislila sam da je mrtva. Verujemo da se dokopala kuće i onesvestila – dodala je ona.

foto: Facebook/Jade Daniels

Džejd je prebačena u bolnicu, gde su Trejsi saopštili da ima frakturu vilice.

Ima osam šavova ispod oka i šest iznad.

- Lice joj je natečeno i prekriveno modricama. Na vrhu oka joj se nalazi ugrušak. Ovo se dogodilo baš pred njen rođendan. U četvrtak bi trebalo da napuni trideset dve godine – kaže Trejsi.

- Veoma je uplašena i emotivna. Ne može da jede, vrti joj se i stalno joj je muka – dodaje ona.

Džejd je puštena iz bolnice, ali moraće da dolazi na dalje lečenje narednih nedelja.

- U ovom trenutku ne mogu ništa više da učine, jer je otok veliki, ali sutra ćemo zvati bolnicu da saznamo detalje. Policija je svraćala danas i fotografisala joj povrede – tvrdi Trejsi.

- Htela bih da se zavalim svima na podršci. Još uvek nisam u stanju da svima odgovorim na poruke, ali ih vidim i mogu da držim telefon. Mnogo me boli, ali sam dobro. Hvala vam svima. Nadam se da će počinioci biti uhapšeni – napisala je Džejd na društvenoj mreži Fejsbuk.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.