MOJ MUŽ JE OD MENE MLAĐI 55 GODINA, NEKA SE VIĐA SA DRUGIMA: Sveštenik se smuvao sa mladim MANEKENOM!
Nisu deda i unuk: Florin i Filip, Foto: Printscreen

luda priča

MOJ MUŽ JE OD MENE MLAĐI 55 GODINA, NEKA SE VIĐA SA DRUGIMA: Sveštenik se smuvao sa mladim MANEKENOM!

Kada smo se rastali, upao sam u depresiju. Toliko mi je nedostajao

Objavljeno:

Posle života provedenog u crkvenom celibatu, Filip Klemens shvatio je da to nije život koji želi. Nakon što se penzionisao kao sveštenik, Klemens je instalirao aplikaciju za spajanje homoseksualaca i tamo upoznao Florina Marina, 25-godišnjeg Rumuna koji želi da postane model.

Izmenili su nekoliko poruka, a onda su odlučili da se nađu i tada je, kako kažu, planula ljubav, uprkos razlici od čak 55 godina. Ubrzo su se i venčali, a Filip je prodao svoju kuću kako bi se preselio u Bukurešt gde je kupio stan za zajednički život.

Ali, ljubav nije potrajala dugo. Filipu je smetalo što mlađani Rumun troši njegov novac na svakodnevne izlaske pa je odlučio da se vrati u Englesku gde više nije imao ni kuću.

Prema najnovijim informacijama, piše Dejli mejl, bivši sveštenik i mladi Rumun datće još jednu šansu svojoj ljubavi - u otvorenoj vezi.

- Kada smo se rastali, upao sam u depresiju. Toliko mi je nedostajao. Bilo je to kao da sam izgubio ruku ili nogu, priznao je Klemens.

foto: Printscreen

Florin se u međuvremenu preselio u Španiju, zbog posla.

- Filip mora mnogo toga da nauči o ljubavi. Sada nam je mnogo bolje nego pre. On je morao mnogo da nauči o mojoj kulturi i kakav sam ja. On ponekad ne razume razlike u našim kulturama. On je Englez, ja sam Rumun, oboje imamo svoje običaje. Ne razmišljamo isto - izjavio je mladi Rumun.

- Neverovatno ga volim. Ponekad se svađamo, ali i pored svega toga, obožavam ga. Kad bismo se trajno razišli, ja bih bio najnesrećniji čovek na svetu, rekao Filip koji je čak progovorio i o njihovom seksualnom životu.

- Ja sam osećajniji tip. Kada smo u krevetu, Florin više voli da spava. Ali, imamo vrlo blisku i intimnu vezu, tvrdi Filip kojem, kako sam kaže, neće smetati ukoliko se Florin bude viđao s drugima, samo dok je i dalje u vezi s njim.

BONUS VIDEO:

KIČMU POLOMILA ZBOG ŠTIKLETINA! Bolje bi prošla da je pala sa merdevina! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/24sata.hr/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.