MAJKA UPUCALA ĆERKU U GLAVU, DOK JE DEVOJČICA ZVALA POLICIJU: Upala u kuću bivšeg muža i sprovela KRVAVU OSVETU
Svetlana je ubila svoju ćerku, Foto: CNN printscreen

jezivi zločin

MAJKA UPUCALA ĆERKU U GLAVU, DOK JE DEVOJČICA ZVALA POLICIJU: Upala u kuću bivšeg muža i sprovela KRVAVU OSVETU

Devojčica je pokušala da pozove pomoć nakon što je njena majka vezala njenog brata i oca...

Objavljeno:

Svetlana Laurel (52) upucala je svoju ćerku u glavu dok je devojčica pokušavala da pozove policiju.

Natali Gulicia panično je zvala policiju Rentona, ali je operater čuo samo reči "zvala si 911" i "razneću ti glavu" pre nego što su čuli pucanj.

Devojčica je pokušala da pozove pomoć nakon što je njena majka vezala njenog brata i oca. Onda ju je majka upucala u glavu, i pronađena je u lokvi krvi.

Sve se to odigralo u Rentonu u državi Vašington kada se Laurel pojavila u kući svog bivšeg muža, u koju ju je pustio njen sin (12). Laurel mu je rekla da ima božićni poklon za njega, a ispostavilo se da je to vreća njegove stare odeće.

Kada ju je dečak pustio unutra, odvela ga je u sobu gde ga je vezala i stavila mu čarapu u usta. Zapretila mu je pištoljem ako bude vrištao, a sve vreme mu je govorila kako joj je njegov otac uništio život.

Za to vreme, otac i ćerka su bili odsutni. Dečak je bio zbunjen kada je video majku, pošto je poslednji put dolazila pre 8 meseci.

Laurel se razvela od oca svoje dece 2016, a bio je to mučan razlaz. Prvo je ona dobila starateljstvo, međutim kasnije je briga o deci ipak pripala ocu.

Dečak je bio vezan 2 sata pre nego što su došli njegov otac i sestra. Laurel je upucala svog bivšeg muža, a onda ga vezala i rekla mu:

- Učinio si moj život užasnim. Sada ću ja tvoj. Ako se pomeriš sa te stolice razneću ti mozak.

Dečak, kojem je u međuvremenu izvadila čarapu iz usta kako bi ga ispitivala, rekao je sestri da zove policiju. Onda se odigrala krvava drama, posle koje je policija stigla i uhapsila Laurel.

Odbijena joj je kaucija, a pored ubistva, teretiće se i za kidnapovanje i zarobljavanje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/News.com.au)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.