JEZIVA SCENA U SUDNICI: Nakon što je čuo reči MAJKE svoje žrtve, UBICA se ponašao kao da je u njega ušao ĐAVO!
Kemp je ubio njenog sina, Foto: Youtube printscreen

zastrašujuće

JEZIVA SCENA U SUDNICI: Nakon što je čuo reči MAJKE svoje žrtve, UBICA se ponašao kao da je u njega ušao ĐAVO!

Kemp je u kolicima dovezen na saslušanje, a onda je počeo urlati i praviti grimase pred celim sudom

Objavljeno:

Dejmon Kemp kojeg se sumnjiči za ubistvo svojih vršnjaka Džordana Padena i Treha Inghrama u Dejton Biču (Florida), doveden je pred sudiju, a u sudnici je grimasama, bukom i urlanjem stvorio pravi nered.

Prema optužnici Kemp je u noći s četvrtka na petak upucao dvojicu prijatelja, a Inghram, perspektivni bokser na univer Betun-Kukman primio je svog uboicu u stan i dozvolio mu besplatno stanovanje.

To je posebno pogodilo Inghramovu porodicu. Kemp je u kolicima dovezen na saslušanje, a onda je počeo urlati i praviti grimase pred celim sudom.

Kemp je optužen da je u noći s četvrtka na petak upucao dvojicu svojih vršnjaka.

- Zašto si to uradio Trehu? Hranila sam te, Trej te je hranio! Dozvolio ti je da živiš kod njega bez da plaćaš stanarinu, zašto si mu to uradio - kroz suze je govorila Inghramova majka koja je napustila sudnicu.

Iako je do pucnjave došlo u noći s četvrtka na petak tela su pronađena tek u petak uveče, a razlog je zabrinjavajuć. Naime, niko od suseda nije želeo da prijavi pucnjavu!

Policajci su do Kempa su došli slučajno jer su ga uhapsili za provalu i napad u drugom slučaju. Na sud je doveden u invalidskim kolicima, a uz čudne grimase stalno je zazivao boga.

Čitajući optužnicu sudija nije ustuknuo pred Kempovom dernjavom pa mu je odbio i kauciju piše Click Orlando. Nakon istrage trebalo bi biti poznato više detalja kao i motiv ovog suludog dvostrukog ubistva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.