PRELEPA MIS VENECUELE JE SPRSKOG POREKLA: Veruška nosi ovo popularno naše prezime! (FOTO)
Veruški je otac Srbin, Foto: Instagram printscreen

OVO STVARNO NISTE ZNALI

PRELEPA MIS VENECUELE JE SPRSKOG POREKLA: Veruška nosi ovo popularno naše prezime! (FOTO)

Kako je navela, njen otac je Srbin, a majka Venecuelanka i stoga nosi i njeno prezime Rodrigez

Objavljeno:

Iako se nijedna predstavnica sa prostora eks Juge nije plasirala ni među prvih trideset lepotica na takmičenju za Mis sveta koje je sinoć održano u Kini, na 29. mestu našla se Venecuelanka Veruška Ljubisavljević iz Karakasa, koja vuče korene iz Srbije, te govori srpski jezik.

Kako je navela, njen otac je Srbin, a majka Venecuelanka i stoga nosi i njeno prezime Rodrigez.

Veruška je diplomirala iz oblasti advertajzinga, radi kao TV voditeljka, kuvar peciva i model. Uživa u plivanju, džogingu, penjanju i obožava venecuelanski tradicionalni folklorni ples. Veruška uživa i u umetnosti i literaturi. Njena omiljena pesma je “Imagine“ od Džona Lenona i njena omiljena hrana je pržena piletina.

Njen lični moto je “Radim na sebi svakodnevno da bih bila bolja osoba i svako dostignuće podelite sa drugima.“

Zvanično najlepša žena na svetu i Mis sveta 2018. godine je Meksikanka Vanesa Ponse de Leon (26). Novoj Mis sveta krunu je predala prošlogodišnja pobednica, Indijka Manuši Čilar.

Za prvu pratilju izabrana je predstavnica Tajlanda, a za drugu lepotica iz Ugande. Na takmičenju, održanom u gradu Sanja u Kini, učestvovalo je 118 kandidatkinja, ali naša predstavnica Ivana Trišić nije ušla u uži izbor.

Inače, Srpkinja Ivana Trišić mnoge je oduševila kada je zajedno sa predstavnicama BiH i Crne Gore na ovom takmičenju u programu uživo, zaplesala užičko kolo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.