IZA NJENOG OSMEHA LEŽI PATNJA: Najlepši trenutak u životu nove mis Srbije krije TEŠKU I TUŽNU ŽIVOTNU PRIČU! (FOTO)
Foto: Printscreen

baš potresno

IZA NJENOG OSMEHA LEŽI PATNJA: Najlepši trenutak u životu nove mis Srbije krije TEŠKU I TUŽNU ŽIVOTNU PRIČU! (FOTO)

Ona je izabrana za Mis Srbije, a njena lepota je očigledno opravdano osvojila žiri koji joj je dao tu prestižnu titulu. Ivana Trišić će našu državu predstavljati na Mis Sveta

Objavljeno:

Poznato je da upravo dame koje se bave ovim poslom zaplaču u trenutku kada njihovo ime bude pročitano pred publikom. Neke liju suze od sreće, neke ih ponekad i lažiraju. Ivana ipak nije imala razloga za to jer su se kod nje u trenutku proglašenja pobednice, emocije uzdrmale.

- Sebi sam obećala da ću, ako pobedim, suzdržati se da ne zaplačem. Ipak, u trenutku kada sam pomislila da me pokojna majka možda posmatra sa nekog lepog mesta i da je ponosna na mene, bila sam na ivici suza - priznala je Ivana u intervjuu za magazin "Hello".

foto: Printscreen

Pomoću PLASTIKE sve mi možemo da budemo misice! Nova MIS SRBIJE je sada lepotica, ali pre nego što je upoznala HIRURGA...UŽAS! (FOTO)

Ona je ostala bez majke i taj period je jedan od najtežih u njenom životu, ali je Ivana nekako uspela to da pregrmi i posveti se obrazovanju i karijeri modela.

Naša lepa misica je trenutno na završnoj godini Prvnog fakulteta u Beogradu i ima želju da postane advokat u oblasti međunarodnog prava kako bi ispunila zavet koji je dala svojoj pokojnoj mami.

foto: Printscreen/Instagram/ ivana_trisic

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.