MISLILI SU DA JE U 9. MESECU TRUDNOĆE, ALI ULTRAZVUK JE OTKRIO HOROR: Svi lekari su ostali u šoku posle njega!
Mislila je da je trudna a ispostavilo se da ima cistu, Foto: Printscreen/Facebook/Michaeljoe Uke

strašno

MISLILI SU DA JE U 9. MESECU TRUDNOĆE, ALI ULTRAZVUK JE OTKRIO HOROR: Svi lekari su ostali u šoku posle njega!

Trudnički stomak joj se pojavio odjednom i počeo rapidno da raste

Objavljeno: 30.11.2018. 20:01h

Stomak je neobjašnjivo počeo da mi raste a kad su krenula da se roje pitanja kad ću se poroditi, kupila sam test za trudnoću i požurila kući. U kupatilu sam saznala najstrašniju stvar.

Tako svoju priču počinje Keli Favel (28) iz Svonzija, kojoj se trudnički stomak pojavio praktično odjednom i počeo da rapidno raste.

Kako su pitanja o porođaju postajala sve češća, na kraju je otišla kod ginekologa, praktično uverena da ide samo da čuje potvrdu trudnoće.

Međutim, na ultrazvuku joj je rečeno da zapravo ima ogromnu cistu na jajniku, tešku 26 kilograma - koliko i otprilike sedmoro novorođenčadi. Poslali su je na hitnu operaciju nakon koje je praktično odmah izgubila trećinu telesne težine.

- Oko 2014. godine sam primetila da sam počela da se neobjašnjivo gojim, ali nisam se posebno zabrinula zbog toga. Nikad nisam ni bila ni mršavica, ali sada je odjednom višak počeo da mi se gomila samo u stomaku. Nisam mogla da shvatim zašto, budući da sam vežbala i trudila se da jedem manje. Tek kada sam se 2016. godine onesvestila na poslu, uplašila sam se i otišla kod lekara. Kako su svi nalazi bili u redu, lekar je pomislio da je sve posledica hormonskih pilula, ali problem je bio u tome što sam ja prestala da ih pijem šest meseci pre nego što mi se to desilo - priča medijima ova mlada žena.

 

Na kraju, kada su usledila pitanja o trudnoći, vratila se kod lekara i pitala ga da li njeno stanje možda ima veze sa neobjašnjivim rasomo stomaka.

- Svi su mislili da sam u devetom mesecu, toliki mi je bio stomak. Međutim, na ultrazvuku se pokazalo da nije tako. I dalje se sećam kako se lekar izbečio kada je video potpuno prazan ekran - i on je bio uveren da sam trudna. Na kraju, posle pregleda, rekao mi je: "Pa vi uopšte niste ni debeli ni trudni! Vi imate cistu" - priča ova žena.

Marta prošle godine otišla je na operaciju koja je trajala pet sati, a kako kaže, cela bolnica sjatila se da je vidi - toliko je njen slučaj bio neuobičajen.

Sada je sve u redu, a jedino što je, kaže, muči, je stomak pun strija koji ima iako nema decu.

Bonus video:

Mama, znaš li da sam trudna? Isto pitanje ponavlja svaki dan, a majka se svaki put jednako iznenadi

(Espreso.rs/Zena.blic)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media