UPOZNALA BRATA SVOG DEČKA, PA POČEO NJEN PAKAO: U telefonu je zatekla odvratne poruke!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest zgrožene devojke

UPOZNALA BRATA SVOG DEČKA, PA POČEO NJEN PAKAO: U telefonu je zatekla odvratne poruke!

Obratila se za pomoć...

Objavljeno:

Devojka se obratila za pomoć kolumnistkinji "Sana" Deidre Sanders jer se našla u nezavidnom položaju iz kojega se ne zna sama izvući.

Dečkov stariji brat je teroriše lascivnim porukama i nagovara je na seks.

- Draga Deidre, stariji brat moga dečka ne želi me ostaviti na miru, čak iako sam mu jasno rekla da nisam zainteresovana za njegovu ideju. Imam 20, a dečko s kojim sam u vezi 18 meseci 22 godine. Pre nekoliko nedelja, njegov 28-godišnji brat vratio se kući iz Australije. Činio se drag sve dok nismo ostali nasamo. Tada mi se počeo obraćati na seksualan način. Ja sam mu rekla da sam srećna s njegovim bratom.

Međutim, sada mi je počeo i slati poruke u kojima me nagovara da se seksam s njim. Već sam počela smišljati izgovore samo da se ne moramo susretati. Kako da ga nateram da me već jednom pusti na miru?

Deidre odgovara:

- To je vrsta zlostavljanja, koju on možda vuče iz načina na koji je tretirao svoga mlađeg brata. Možda je to što ne želiš biti bezobrazna i drska prema njemu zapravo i ublažilo njegovo shvaćanje tvojih odbijanja. Reci mu da ćeš, ako ti još samo jednom pristupi neprikladno, sve reći njegovu bratu, a onda ga i blokirati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.