IMALA JE ŠEMU ZA JEDNO VEČE, PA UJUTRU DOŽIVELA ŠOK: Muškarac joj je poslao jako bezobraznu poruku!
Ilustracija, Foto: Profimedia

razočarala se

IMALA JE ŠEMU ZA JEDNO VEČE, PA UJUTRU DOŽIVELA ŠOK: Muškarac joj je poslao jako bezobraznu poruku!

Žena je kopirala poruku na forum, tražeći od ostalih da joj pomognu da smisli "primereni odgovor"

Objavljeno: 10:20h

Jedna korisnica foruma "Mamsnet" požalila se na "neverovatno bezobrazni" SMS koji je primila od muškarca s kojim je spavala.

Žena je kopirala poruku na forum, tražeći od ostalih da joj pomognu da smisli "primereni odgovor".

- Ovo je grozno za mene, a i za tebe, te bi moglo uništiti naš odnos, što bih sebi zamerao, ali moram biti iskren. Rekao sam da nisi moj tip fizički i to je istina. Privlače me mršave žene, ne mogu sebi pomoći i pokušao sam to da promenim, ali nisam uspeo. U potpunosti shvatam da okolnosti i slobodno vreme koje imamo diktiraju koliko možemo raditi na svom telu. Shvatam da te ovo može povrijediti i veruj mi da se mrzim što mi je to problem. Protivim se tome da muškarci ženama diktiraju kako trebaju da izgledaju i ne govorim ti da treba da se menjaš. Samo kažem da je taj problem na putu tome da budemo u vezi - napisao joj je nesuđeni partner.

Dodao joj je da se i ona slaže da bi mogla smršati, pa tada on nije toliko "nerealističan i zahtevan kao što bi se moglo misliti".

- Shvatam da okolnosti u kojima se nalaziš nisu za to pogodne. Žao mi je, znam da to može potpuno sjebati ženu, ali kao što sam rekao, ne mogu pomoći sebi, smatram da sam jako realističan oko toga što je moguće, a što ne. Uh uh - završio je muškarac svoju poruku.

Skandalozna poruka
Skandalozna poruka foto: Printscreen / Mumsnet

Žena je dodala da je visoka 175 centimetara i nosi veličinu 40. Njena objava na forumu izazvao je nekoliko stotina komentara, uglavnom besnih.

"Kakav ljigavac i kakva užasna poruka. Ja mu ne bih odgovorila, samo bih ga blokirala", napisala je jedna žena.

"Čekaj, on tebe zaista traži da smršaš? Ako je tako, ja mu isto ne bih odgovorila, kakav kreten. Vrediš mnogo više", odgovorila je druga.

Treća joj je savetovala da mu odgovori njegovom porukom, ali da je pre toga izmeni kako bi aludirala na njegov penis, s čim su se mnogi složili.

"Njegov pokušaj kontrole je znak upozorenja da ta veza ne bi uspela", istaknula je jedna korisnica.

"Ti nosiš veličinu 40? Kakva svinja. Neverovatno kako je tim tipovima ego naduvan, odvratno", komentisala je još jedna žena.

Na kraju je žena s početka priče otkrila šta je uradila:

- Ignorisala sam ga i blokirala, pa pojela komad torte zahvalna na vašim savetima - napisala je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.