BILA JE ISPIJENA I MISLILA DA UMIRE: Onda je otkrila da joj je muž stavljao nešto UŽASNO u hranu, a to nije najgore
Elizabet je bila žrtva manipulacije, Foto: Youtube printscreen

jeziva priča

BILA JE ISPIJENA I MISLILA DA UMIRE: Onda je otkrila da joj je muž stavljao nešto UŽASNO u hranu, a to nije najgore

Dejvid je takođe bio i serijski lažov

Objavljeno:

Kada je Elizabet upoznala svog budućeg supruga Dejvida Tomasa Smita i kada se udala za njega 2015. godine, nije ni sumnjala kako će se naći u mreži laži, manipulacije i zlih namera.

Naime, nju je David otrovao laksativima i ukrao joj hiljade britanskih funti, piše Mirror.

Iako je njen 62-godišnji suprug Dejvid osuđen na tri i po godine zbog svojih dela, trebalo bi da bude na slobodi pre Božića, nakon samo 21 meseca, tj. polovna kazne. Političari su bili besni zbog toga, pa je, recimo, konzervativan Lijam Ker rekao da se žrtve zločina mogu osećati s pravom oštećene što počinitelj neće odslužiti ni pola kazne.

- Gde je pravda u tome? Osuđen je na 42 meseca, a odslužiće manje od 21. Patila sam tri i po godine tog zlog čoveka - rekla je 62-godišnja Elizabet, besna zbog preranog puštanja iz zatvora njenog muža.

Šerif je nazvao Dejvidove zločine “dugotrajnim i zlim tokom ponašanja” budući da je stalno stavljao laksative u hranu svoje žene, tako da je bila toliko ispijena i slaba, da je njena porodica mislila da umire. Osim toga, kako je rečeno, ukrao joj je s bankovnog računa hiljade funti.

Dejvid je takođe i serijski lažov. Neistinito je tvrdio da je pomagao u oslobađavanju taoca iz Iranske ambasade u 1980-ima. Takođe je tvrdio da poseduje milonski vrednu fabriku koja snadbeva Ministarstvo obrane tajnim delovima, da je bogat i da je njegova prva žena bila balerina koja je poginula u automobilskoj nesreći.

Kada ga je Elizabet navela da prizna da ju je otrovao, tvrdio je da ima rak kako bi je odgovorio od zvanja policije. Elizabet se prisetila kako ju je moljakao da ne pozove policiju.

- Jednostavno sam mislila da sam upoznala savršenog muškarca. Međutim, otrovao me je i ukrao mi hiljade. Toliko sam se razbolela zbog njega - rekla je Elizabet koja je odlazila doktorima u bolnicu, ali niko nije znao u čemu je problem.

Elizabeh, koja je volela Dejvida “svim svojim telom” sada ga mrzi jer joj je toliko toga slagao. Otkrila ga je u jednom trenutku kada je inscenirao provalu u njihovu kuću.

Prošle godine Smit se izjasnio krivim za nemarno i neodgovorno ponašanje pa ga je potom zatvorio šerif Džon Montgomeri koji je izjavio da je Smit uzrokovao svojoj žrtvi “fizičku i mentalnu patnju”.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.