IMAO JE AKCIJU SA UČENICOM KAD JE ULETELA NJEGOVA ŽENA! Klinka (22) je zatrudnela, a njegova želja je za ŠAMAR
Duboko u sebi još uvek volim svoju ženu. Kako da je uverim da mi se vrati? – pita čitatelj, Foto: Shutterstock

zasitio se

IMAO JE AKCIJU SA UČENICOM KAD JE ULETELA NJEGOVA ŽENA! Klinka (22) je zatrudnela, a njegova želja je za ŠAMAR

Premda njegova ljubavnica izgleda fantastično, to mu više nije dovoljno

Objavljeno: 09.11.2018. 15:51h
  • 1

Vreli seks s ljubavnicom uništio mi je brak. Sada ona očekuje moje dete i nada se da ćemo se venčati, a ja želim da se vratim svojoj ženi koja mi nedostaje - poverava se četrdesetogodišnji vlasnik frizerskog salona i otac dvojice sinova Diedre, kolumnistkinji "Sana".

- Imam nekoliko frizerskih salona i u jednom od njih primio sam novu učenicu. Imala je tada 22 godine, što nije uobičajeno vreme za početnike, ali bila je puna entuzijazma pa sam odlučio da pokušam s njom – otkriva nesrećni čitalac.

Nova učenica dolazila je u salon dvaput nedeljno i to u vreme pre Božića kad je posla bilo najviše. Nakon jednog napornog radnog dana ponudio joj je piće kad su svi otišli svojim kućama. Seli su za prijemni pult i uz čašicu je krenuo razgovor.

 

- Ostao sam u šoku kad mi je ničim izazvana sela u krilo rekavši pritom da joj se sviđam od prvog dana. Nagnula se prema meni i jednostavno sam je poljubio. Potpuno mi se predala. Moja supruga godinama me nije tako poljubila – nastavlja čitatelj svoju ispovest.

Vodili smo ljubav u mom salonu, mislio sam da ću izludeti koliko mi je bilo dobro.

Novopečeni ljubavnici počeli su se svakodnevno viđati sve do jedne noći kad je supruga uletela u salon. Zanimalo ju je hoće li joj se suprug pridružiti jer je želela odvesti sinove na druženje s Deda Mrazom.

Ušla je u salon dok smo vodili ljubav. Totalno je izgubila kontrolu i naredila mi da odmah pokupim svoje stvari i napustim naš dom. Nisam imao kuda pa sam otišao kod ljubavnice što je bila loša odluka. Ona je dobra osoba, ali dvostruko je mlađa od mene i to se oseti.

Premda njegova ljubavnica izgleda fantastično to mu više nije dovoljno.

Dosađujem se u njenom društvu. Nedavno mi je priznala da je trudna, a ja nisam mogao sakriti užas koji sam pritom osetio. Ona smatra da bih sve to lakše prihvatio da se razvedem i venčam se s njom pre nego dođe beba. Nemam joj srca priznati da se to sigurno neće dogoditi.

 

- Duboko u sebi još uvek volim svoju ženu. Vidim se s njom kad dođem po sinove i sve mi je jasnije da sam napravio veliku grešku. Kako da je uverim da mi se vrati? – pita čitatelj.

Deidre odgovara:

Ako treba, padnite na kolena. Ne pokušavajte opravdati svoje ponašanje. Recite da je ono što ste učinili neoprostivo, da je nikada niste prestali voleti i da ćete učiniti sve što treba da ponovo izgradite ono što ste imali. Diedre naglašava da treba u prvi plan staviti sinove i naglasiti koliko će njima značiti budu li mama i tata ponovo srećni. Međutim, treba biti pošten i prema ljubavnici. - Što god vaša žena odlučila, morate biti iskreni s ljubavnicom. Recite joj da smatrate kako vaša veza neće preživeti uprkos detetu. Neka na vreme dobije šansu da odluči da li želi da bude samohrana majka. Odluči li da rodi vaše dete morate prihvatiti odgovornost kao otac i pružiti joj moralnu i finansijsku podršku.

BONUS VIDEO:

SAZNALA DA JE DEČKO VARA: A onda se pojavila u prodavnici u kojoj on radi...(VIDEO)

(Espreso.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media