REKAO JE DA ĆE ME OZNAČITI ZA SLEDEĆEG DEČKA: Ova devojka je preživela najveći PAKAO! (FOTO)
Ova tinejdžerka je proživela pravu noću moru u vezi s nasilnim dečkom, Foto: Printscreen

monstrum

REKAO JE DA ĆE ME OZNAČITI ZA SLEDEĆEG DEČKA: Ova devojka je preživela najveći PAKAO! (FOTO)

Kada je ušla u lošu vezu sa malo starijim muškarcem, bila je naivna te je verovala kada joj je govorio da će se promeniti

Objavljeno: 10:49h

Ova tinejdžerka je proživela pravu noću moru u vezi s nasilnim dečkom.

Većina nas ima svoju verziju tužne priče o vezi koja je loše završila te se u tim pričama često sažaljevamo i plačemo nad sobom na vrlo preteran način. No, Kayla Holmes, tinejdžerka, proživela je pravu noćnu moru u vezi s nasilnim bivšim dečkom – to je pravi podsetnik na sve za što trebamo da budemo zahvalni.

Tinejdžerka je odrasla uz samohranu majku koja ju je stavljala ispred bilo kakvog muškarca tako da Kayla zapravo nikada nije mogla videti kako funkcioniše zdrava veza.

Kada je ušla u lošu vezu sa malo starijim muškarcem, bila je naivna te je verovala kada joj je govorio da će se promeniti. Na žalost, tada 17-godišnja Kayla je ostala s njim, te je uskoro imala plavo oko, slomljen nos te na kraju – jedan deo tela manje.

foto: Printscreen

Kayla se točno seća dana kada je deo njene duše minuo. Bio je to 10. oktobar, 2017. – postala je žrtva brutalnog napada 21-godišnjag Setha Aarona Fleruyja. Opisala je što se dogodilo:

- Sećam se užasa na licu muškarca koji me taj dan spasio. Sećam se i drage starije gospođe koja je izašla iz svoje kuće i videla tu tragediju, ali je bila toliko dobra da mi je pomogla i ostala sa mnom dok nije došla pomoć. - počela je svoju priču.

Jadna devojka se seća svakog detalja tog događaja. Otišla je do Sethove kuće kako bi joj se izvinio za sve što joj je učinio, kako bi to ispravio. Kayla je već prekinula s njim nekoliko nedelja ranije, ali je on mislio da ona dolazi kako bi ponovno bili zajedno. Nakon što je shvatio da ona ne želi ništa s njim, učinio je nešto zaista užasno.

Seth je pokušao da je poljubi na silu, a kada se Kayla počela da se otima, on ju je ugrizao tako jako da joj je otkinuo veći deo donje usne.

- Sedela sam u svojoj krvi, veći deo moje usne mi je bio u krilu, usta su mi gorela, bila sam prestravljena i zbunjena, nisam znala kako ću ikada moći da pokažem svoje lice. Poželela da mi ti trenutci budu zadnji – želela sam da odustanem od života.

Bonus video:

OVO JE PLJAČKA! E, I TO ME ZABOLE! Lik totalno iskulirao pljačkaša koji mu je uperio pištolj u glavu! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.