MOĆNO DEJSTVO POLUDRAGOG KAMENJA: Pronađite svoju amajliju prema horoskopskom znaku i osetite pozitivan uticaj
Svih 12 znakova u horoskopu, imaju svoj nakit, tačnije dragi, poludragi kamen, ili kristal, Foto: Profimedia

Sjajan aksesoar

MOĆNO DEJSTVO POLUDRAGOG KAMENJA: Pronađite svoju amajliju prema horoskopskom znaku i osetite pozitivan uticaj

Saznajte koji je vaš čuvar, i uživajte u lepoti i moći ovog aksesoara

Objavljeno:

Poludrago kamenje ima pozitivna dejstva, što je poznato vekovima unazad. Širok je spektar dejstava poludragog kamenja - od lekovitih svojstava, do uticaja na raspoloženje i energiju. Svih 12 znakova u horoskopu, imaju svoj nakit, tačnije dragi, poludragi kamen, ili kristal. Navedeni nakit osim što sjajno, luksuzno i elegantno izgleda, ima i mnoga pozitivna, lekovita dejstva. Saznajte koji je vaš čuvar, i uživajte u lepoti i moći ovog aksesoara!

Tirkiz - HOROSKOPSKI ZNAK – Bik, Strelac, Vodolija, Ribe

Tirkiz se koristi za lečenje svih vrsta zavisnosti, noćnih mora, strahova, kožnih bolesti kao i bolesti grla i disajnih puteva. Čuva zube i vilicu od karijesa i paradentoze. Poboljšava cirkulaciju, leči probavne smetnje, ublažava menstrualne tegobe, probleme s prostatom. Koristi se za povećanje seksualne energije. Cena tirkiza sa posrebrenim lančićem je 980 rsd, OVDE ga odmah možete poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Tirkiz sa lančićem
Tirkiz sa lančićem foto: Promo

Hematit - HOROSKOPSKI ZNAK – Ovan, Vaga, Škorpija, Jarac

Hematit čudesno deluje na krv, čuva od gotovo svih bolesti krvotoka, malokrvnosti, leukemije, reguliše izgradnju ćelija organa, zaustavlja krvarenja. Snižava krvni pritisak i reguliše nivo šećera u krvi. Oživljava rad krvotoka i limfnog sistema. Cena hematita sa posrebrenim lančićem je 980 rsd, OVDE ga možete naručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Hematit sa lančićem
Hematit sa lančićem foto: Promo

Kalcedon - HOROSKOPSKI ZNAK – Blizanci, Škorpija, Strelac

Kalcedon je amajlija za zdraviji organizam. Čuva od slabosti, melanholije i različitih vrsta bolesti. Leči grlobolju, glavobolju, groznicu, prehladu, kašalj, gnojne rane. Podstiče stvaranje crvenih krvnih zrnaca i funkciju koštane srži. Utiče na poboljšanje opšteg stanja organizma. Cena kalcedona je 980 rsd sa posrebrenim lančićem, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Kalcedon sa lančićem
Kalcedon sa lančićem foto: Promo

Gorski kristal - HOROSKOPSKI ZNAK – Ovan, Rak, Lav, Jarac

Gorski kristal čisti krvne sudove, olakšava rad srca, sprečava infarkt, dovodi kiseonik u mozak, stabilizuje krvni pritisak. Donosi energiju, smanjuje groznicu, natekline i dijareju. Snižava temperaturu, ublažava bolove i jača imuni sistem. Štiti od zračenja i rasteruje statički elektricitet. Pospešuje rad jer donosi inspiraciju, kreativnost i nove ideje. Čisti prostor od bilo kakve negativnosti. OVDE ga možete kupiti, po ceni od 980 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Gorski kristal sa lančićem
Gorski kristal sa lančićem foto: Promo

Citrin - HOROSKOPSKI ZNAK – Blizanci, Devica, Vaga, Vodolija

Citrin se koristi se protiv depresije, podstiče dobro raspoloženje, podiže samopouzdanje. Donosi više energije i elana, povećava libido i donosi odlične rezultate na seksualnom polju. Daje najbolje rezultate ako ga nose oba partnera. Cena kamena je 980 rsd, sa posrebrenim lančićem, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Citrin sa lančićem
Citrin sa lančićem foto: Promo

Ametist - HOROSKOPSKI ZNAK – Škorpija, Strelac, Vodolija, Ribe

Ametist privlači obilje i bogatstvo pa se često koristi i kao podrška u igrama na sreću. Pomaže u slučaju menstrualnih problema, pojačava memoriju, reguliše krvni pritisak i koristi se protiv gojenja. Smiruje živce i čuva srce. Cena sa posrebrenim lančićem je 980 rsd, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Ametist sa lančićem
Ametist sa lančićem foto: Promo

Malahit - HOROSKOPSKI ZNAK – Škorpija, Jarac

Malahit ublažava kostobolju, reumu, bolove kičme, zglobova, grčeve (srčane, mišićne, menstrualne). Štiti od svih vrsta radijacije. Olakšava porađaj. Snižava krvni pritisak, deluje na dijabetes, astmu, artritis, epilepsiju, frakture, natekle zglobove, izrasline, putnu mučinu, vrtoglavicu, tumore, očni zivac, pankreas, slezinu. Poboljšava imuni sistem. Otvara srce bezuslovnoj ljubavi. Ublažava stidljivost, podržava prijateljstvo. Cena malahita sa posrebrenim lančićem je 980 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Malahit sa lančićem
Malahit sa lančićem foto: Promo

Ružičasti kvarc - HOROSKOPSKI ZNAK – Bik, Rak, Devica, Jarac

Ružičasti kvarc podstiče ljude na bezuslovnu ljubav prema sebi i drugima. Posebno je koristan osobama koje su izložene emicionalnim stesovima. Doprinosi smanjenju telesne mase, lečenju kožnih bolesti izazvanih psihosomatskim poremećajima. Pospešuje cirkulaciju. Posebno je namenjen ženama koje su izložene stresu. Trebalo bi da ga ima svaki dom. OVDE ga poručite sa posrebrenim lančićem, po ceni od 980 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Ružičasti kvarc sa lančićem
Ružičasti kvarc sa lančićem foto: Promo

Onix - HOROSKOPSKI ZNAK – Jarac, Lav, Strelac, Vodolija

Onix pomaže rast kose, jača nokte, poboljšava krvotok, naročito onima koji pate od hladnih ruku i nogu. Očne bolesti, gluvoća i bolesti uha pa i osetljivost na promene vremena i apatija mogu se ublažiti i izlečiti oniksom. Ublažava melanholiju, depresiju i negativne uticaje zračenja zemlje, zlih ljudi i crne magije. Cena je 980 rsd sa posrebrenim lančićem, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Onix sa lančićem
Onix sa lančićem foto: Promo

Tigrovo oko - HOROSKOPSKI ZNAK – Blizanci, Rak, Strelac

Tigrovo oko pojačava životnu energiju. Deluje antidepresivno i umirujuće. Pomaže obolelima od jetre, leči astmu i bronhitis. Štiti od uroka i crne magije. Leči migrenu, jača funkciju malog mozga, pomaže u slučaju duševnih bolesti a psihi obezbeđuje stabilnost. Cena kamena je 980 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, sa posrebrenim lančićem, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Tigrovo oko na lančiću
Tigrovo oko na lančiću foto: Profimedia

Sokolovo oko - HOROSKOPSKI ZNAK – Ovan, Blizanci, Vodolija

Sokolovo oko doprinosi viđenju prave istine. Daje sposobnost praštanja i razumevanja. Pomaže nam da budemo iznad problema, oslobađa psihu od stranih uticaja. Koristi se kako bi se smirile napete situacije i svađe. Donosi harmoniju i blagostanje. OVDE ga možete poručiti sa posrebrenim lančićem, po ceni od 980 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Sokolovo oko sa lančićem
Sokolovo oko sa lančićem foto: Profimedia

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.