POZVALA ME JE U TOALET I SPUSTILA MI PANTALONE: Na suđenju isplivali šokantni detalji veze profesorke i učenika!
Elenor Vilson, Foto: Youtube printscreen

skandal

POZVALA ME JE U TOALET I SPUSTILA MI PANTALONE: Na suđenju isplivali šokantni detalji veze profesorke i učenika!

Navodno ga je dodirivala i ljubila u više drugih prilika, a viđali su se i van škole

Objavljeno:

Neće biti novog suđenja za bivšu učiteljicu koja je optužena za seks s učenikom (16) u toaletu aviona dok su se vraćali sa školskog putovanja.

29-godišnja Elenor Vilson odbacila je četiri optužbe za seksualne odnose s detetom, a na sudu je za to optužena kao 'osoba na položaju u koju su deca imala poverenje', piše Independent.

Nakon što se sud u Bristolu prošle nedelje nije uspeo usuglasiti o presudi u slučaju Elenor Vilson, slučaj je vraćen Tužilaštvu, koje je zatim imalo sedam dana da odluči treba li doći do ponovljenog suđenja.

10 članova porote dobilo je dozvolu za napuštanje suda nakon čak 10 i po sati većanja prošli. Predsjdnica porote obavestila je sudiju da nisu mogli doći do većinske presude niti u jednoj od optužbi protiv Vilson.

Tužilaštvo je nakon konsultacija s podnositeljem tužbe odlučilo da neće tražiti ponavljanje suđenja.

Nakon toga je Tužilaštvo zatražilo sedam dana za razmatranje hoće li se suđenje ponoviti. Juče su ipak objavili da u ovom slučaju neće tražiti ponavljanje suđenja.

Podsetimo, Vilson je optužena da je pijana imala seksualne odnose s tinejdžerom na letu British Airwaysa, na povratku kući u avhustu 2015. Navodno je učiteljica, koja je tada imala 26 godina, ljubila i dodirivala učenika, a zatim ga pozvala u toalet, gde se dogodio seksualni odnos.

Sudu je učenik ranije ispričao kako je nastavničin broj imao memoriran u svojem telefonu pod imenom 'Štrumfeta' te kako je taj telefon završio u policiji.

Opisao je kako je izgledao njihov odnos, kako su se zbližili tokom ekskurzije i na kraju imali polni odnos u toaletu aviona.

- Ona mi je spustila pantalone i prvo me oralno zadovoljila. Rekla mi je da ne brinem o tome hoće li ostati trudna jer koristi kontracepciju.

Osim toga, navodno ga je dodirivala i ljubila u više drugih prilika, a viđali su se i van škole. Nekoliko nedelja nakon povratka s puta, po školi su se počeli širiti tračevi o tome da je Vilson u vezi s učenikom. Odbacila je te optužbe i rekla da su ju zaprepastile.

Istovremeno je otkrila da je trudna, nakon čega se odlučila na abortus, a tužitelji tvrde da je to učinila jer je otac djteta učenik.

Veza je razotkrivena mesecima kasnije, kad ju je drugi učenik pokušao ucenjivati kako bi imala odnose i s njim.

Na sudu je rekla da se sprijateljila s dečakom jer nije imala prijatelje svojh godina kojima bi se mogla poveriti. Dodala je i da je dečak zamislio događaje u avionu i rekla da to uopšte nije istina.

On pak tvrdi da se ne radi samo o njegovoj fantaziji već da je s učiteljicom zaista imao vezu i da govori istinu. Ona je nakon prošlonedeljnog saslušanja puštena uz jamčevinu, a na neodređeno joj je vreme zabranjen rad u školi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.