PROFESORKA ZAVELA UČENIKA NA EKSKURZIJI: Tokom leta ga pozvala u WC aviona, a sada zbog toga ima užasne posledice!
Foto: Pixabay

skandal u bristolu

PROFESORKA ZAVELA UČENIKA NA EKSKURZIJI: Tokom leta ga pozvala u WC aviona, a sada zbog toga ima užasne posledice!

"Alkohol je doveo do gubitka inhibicija"

Objavljeno:

Elenor Vilson (29), profesorka iz engleskog Bristola navodno se upustila u seksualni odnos sa svojim 16-godišnjim učenikom u toaletu aviona kojim su se vraćali u Britaniju sa školske ekskurzije u Africi.

Kako piše "Gardijan" , ona je optužena za nedolično diranje dječaka po genitalijama dok je sedela pored njega u avionu, kao i da ga je nagovorila da ode s njom u WC gde ga je prisilila na seksualni odnos.

Na sudu u Bristolu takođe se moglo čuti da je Vilson kasnije dečaku rekla da je trudna i da je on otac deteta, ali da je odlučila da ode abortus.

Incident se dogodio 2015. kad su optužena i dečak, koji su oboje pili tokom leta, bili na školskoj ekskurziji za vreme letnjih praznika.

Tužiteljka Virdžinia Korval opisala je Vilson kao bistru i sposobnu učiteljicu sklonu rizicima. Rekla je i kako su Vilson i dečak, čije ime nije objavljeno, i tokom boravka na izletu provodili puno vremena zajedno.

- Okolnosti u kojima su se našli tokom ekskurzije dovele su do rušenja granica i bila je njena odgovornost kao odrasle osobe da ne dođe do nepriličnog odnosa - rekla je tužiteljica.

- Ona je bila 26-godišnja žena, dok je on bio samo tinejdžer. Bila je to njena odluka i njezin izbor. Često su čavrljali tokom noći dok su drugi spavali. Ona ga je tretirala kao sebi ravnog, kao odraslog čoveka.

Korval je rekla da su oboje pili tokom leta kući.

- Alkohol je doveo do gubitka inhibicija. Njihova privlačnost i intimnost su se razvile tokom dana i noći provedenih na izletu pa su kulminirale u avionu tokom leta kući.

Nakon polnog odnosa u toaletu aviona, oboje su se vratili na svoja sedišta. Bila je to njihova tajna.

I sam dječak je otvoreno za potrebe suđenja posvjdočio o događaju, tvrdeći da ga je prvo zgrabila za njegovo međunožje, a zatim odvela u WC gde ga je razodenula, nakon čega su stupili u odnos.

Njihova se veza nastavila i nakon povratka kući pa su tako učiteljica i njen učenik išli zajedno u restorane i pubove na piće i jelo, zatim na jedan izlet u privatnom aranžmanu itd.

Dečak je svojoj učiteljici kupovao cveće i čokolade pa joj pokazao svoju spavaću sobu gde su se ljubili.

Međutim, tinejdžer ipak nije mogao izdržati pa se pohvalio prijateljima o svojoj vezi, a kad je počela nova školska godina, glasine su počele kolati školom.

Učiteljica Vilson je pozvana na razgovor kod direktora, ali tad je delovala šokirano i opovrgla sve navode. Nakon toga se pojavio drugi dečak koji joj je zapretio da će sve otkriti ne bude li i s njime imala seksualni odnos. Nakon što je škola pokrenula istragu, Vilson je dala otkaz.

Učiteljica i dalje odbacuje optužbe da je zavela učenika i tvrdi da je sve plod njegove bujne mašte. Suđenje se nastavlja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.