PRINCEZA EVGENIJA JE ORGIJALA SA 20 DRUGARA I DRUGARICA: Isplivali detalji SKANDALA članice kraljevske porodice
Udaje se princeza od skandala Eugeni za menadžera Džeka Bruksbanka, Foto: Printscreen/Instagram

da li je ovo moguće?!

PRINCEZA EVGENIJA JE ORGIJALA SA 20 DRUGARA I DRUGARICA: Isplivali detalji SKANDALA članice kraljevske porodice

Tek sada je postigla toliku željenu "slavu" zbog venčanja na kojemu se očekuje prava kraljevska drama

Objavljeno: 08:42h

Do sada je bila neprimetna i svetu nebitna, ali princeza Evgenija (28), koja se danas udaje za menadžera Džek Bruksbanka (32), bila je prava kraljevska huliganka. Od seks skandala koje su joj priredili vlastiti roditelji, do njenih golih orgija na školskom igralištu s 20 prijatelja i prijateljica. Tek sada je postigla toliku željenu "slavu" zbog venčanja na kojemu se očekuje prava kraljevska drama.

Evgenija je ćerka razvedenih roditelja, princa Endrua (58) i Sare Ferguson (58) zvane Frdži. Oni su par koji je poznat po svojim seks ispadima te cela kraljevska porodica strahuje od toga kakav će skandal ovoga puta prirediti. Svega godinu nakon njihovog venčanja, procurile su ‘erotične’ fotografije njene majke i drugog muškarca koji polugoloj Fergie cucla nožne prste.

- Pa to je samo bilo sisanje mojih prstiju, nije se ništa dogodilo. Barem nisam snimila pornić - izjavila je tada Sara kojoj nije bilo jasno zašto se od toga pravi takva velika frka. Ni princezin otac nema baš čist račun. Naime, uhvaćen je dok je vodio ljubav s maloletnicom. Nakon toga, par se razveo posle deset godina braka, ali svejedno su ostali da žive skupa u istoj kući.

- Mi smo najsretniji rastavljeni bračni par pod istim krovom - izjavili su svojevrmeno Endru i Sara. Dakle, Eugenie je imala traumatično detinjstvo i to je negde moralo eksplodirati. Ona i njena sestra Beatris (30) bile su najzločestije od svih princeza. Tako je Evgenija dok je imala 18 godina skoro izbačena iz srednje škole koju su njeni roditelji plaćali oko 3 miliona dinara.

Princeza i njenih 20 prijatelja imali su rođendansku zabavu na kojoj je, naravno, bilo i alkohola. Ekipa se toliko razveselila da je njihova odeća bila po celom školskom igralištu umesto na njima i započele su orgije. Princeza je bila gola. Te večeri dobila je nadimak ‘trčeća nimfa’ kada je direktor škole došao da parti golaća koji su se, logično, dali u beg.

No 3 – Opening of the Children’s High Dependency Unit. In April 2014 @princesseugenie visited the hospital to officially open the new state-of-the-art Children’s High Dependency Unit (CHDU). The CHDU, now treats thousands of sick children a year, and was only made a reality following generous donations to the RNOH Charity’s Appeal. The purpose-built facility is separate from the adult unit, and situated very close to the hospital’s operating theatres, meaning children can be transferred after surgery more easily and quickly. Importantly, parents are able to sleep at their child’s bedside during their hospital stay. Princess Eugenie, who underwent an eight hour operation on her spine and spent three days in intensive care at RNOH before making a full recovery said: “There are many memories here and it’s fantastic to be back to see so many faces. It’s wonderful to come and see the Children’s High Dependency Unit and the fantastic work the RNOH charity has done. I want to say a huge thank you to the charity team and the redevelopment appeal for making this possible and for having touched so many people’s lives.” Princess Eugenie was given a personal tour of the unit by her consultant orthopaedic surgeon, Mr Jan Lehovsky. She also met with RNOH Appeal Ambassador and former Harry Potter stuntman, David Holmes, hospital staff, patients and their families - whose lives have been touched by the incredible work of the hospital. #princesseugenie #rnohcharity #rnoh

A post shared by The RNOH Charity (@the.rnoh.charity) on

Osim što je sklona nudizmu, Evgenija se predala i 'lakšim' vrstama zavisnosti te je uhvaćena, ponovno na zabavi, s cigaretom u ustima i čašom žestokog pića u ruci, sva raščupana te samo u ofucanoj potkošulji. Ne baš kraljevsko izdanje. Jedina osoba koja je u to doba bila uz nju je bila starija sestra Beatris. Zajedno su se dogovorile da mrze Kejt Midlton (36) i Megan Markl (36) jer, pazite sad - one ne smeju nositi tijare, a Kejt i Megan smeju.

Nakon svega, bilo bi vreme da se Evgenija smiri i konačno prođe kroz pubertet. Našla je dečka, zaručila se, ali opet joj je život dao nogu u zadnjicu. Britanski mediji otkrili su da se njen zaručnik Džek trljao s golom striptizetom u noćnom klubu, a eksplicitne fotografije su bile previše seksualne da ih se objavi u novinama.

Čak postoji i snimka na kojoj se Džek bacio na sve četiri, dok je striptizeta jahala na njegovim leđima presvučena u crnu kožnu sado-mazo odeću. Fotografije i video na internetu je objavila njihova prijateljica koja je tada bila s njim u izlasku, a kada su mediji kontaktirali Bakingamsku palatu, fotografije su nestale.

- Ta scena koju ste videli nije bila stvarna. To su Džekovi prijatelji napravili kao spačku za njegov rođendan - opravdao je događaj tada izvor blizak kraljevskoj porodici. Svakako će biti zanimljivo pratiti venčanje Evgenije i Džeka, s nestrpljenjem očekujući ko će kome ovoga puta cuclati nožne prste i hoće li iz torte iskočiti kakva striptizeta.

Bonus video:

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA OSTAVILI ZVANICE BEZ TEKSTA: Posle svadbene torte, mlada održala govor

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.