UBILA MUŽA KAPIMA ZA OČI! To nije prvi put da je pokušala da ga se reši, nećete verovati šta su joj POVEROVALI!
Foto: York County Police

UBISTVO

UBILA MUŽA KAPIMA ZA OČI! To nije prvi put da je pokušala da ga se reši, nećete verovati šta su joj POVEROVALI!

U krvi je imao velike koncentracije tetrahidrozolina

Objavljeno:

Lana Klejton iz Južne Karoline opružena je za ubistvo svog supruga Stefana Klejtona. Prema nalazima istrage, danima mu je u vodu sipala kapi za oči sve dok ga nije otrovala.

Toksikološka analiza pokazala je da je Stefan u krvi imao velike koncentracije tetrahidrozolina, hemikalije koja se stavlja u očne kapi i neke sprejeve za nos, a ako se unosi u želudac može izazvati zastoj disanja i komu.

Policija je Lanu uhapsila u petak i zadržala ju u pritvoru. Motiv ubistva za sada nije poznat.

Ono što je poznato jeste to da je Stefana optuživala da ju psihički zlostavljao i ima česte promene raspoloženja, ali isticala je i da nikad nije bio fizički nasilan prema njoj, javlja BBC.

Nesrećni Klejton srušio se početkom avgusta na stepenicama u svojoj kući i preminuo. Uzrok smrti u početku nije bio poznat, a nakon što su otkrili da ga je supruga trovala, istražitelji su počeli da analiziraju i incident iz 2016. kada je Lana Stefana dok je spavao, pogodila strelom u glavu. Policija je tada zaključila da se to sve dogodilo slučajno.

Par je zajedno bio osam godina, a Klejtonova porodica kaže da je Lanu jako voleo te da joj je nakon smrti hteo ostaviti kompaniju koju je vodio i imovinu od koje samo kuća u kojoj su živeli vredi gotovo milion dolara.

(Espreso.co.rs / 24. sata hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.