ROĐEN JE BEZ RUKU, A RADI KAO FRIZER: Mušterije kažu da niko ne zna ono što ON može i među najuspešnijima je u svom poslu! (VIDEP)
Foto: Printscreen/Facebook

neverovatno!

ROĐEN JE BEZ RUKU, A RADI KAO FRIZER: Mušterije kažu da niko ne zna ono što ON može i među najuspešnijima je u svom poslu! (VIDEP)

Tim poslom počeo se baviti jer je odrastao uz majku koja je frizerka

Objavljeno:

Gabriel Heredia iz Buenos Ajresa je rođen bez ruku, a radi kao frizer. Njegove verne mušterije kažu da niko ne može ono što on može.

Biti rođen i živeti s određenim hendikepom je izuzetno teško i retko ko to može da razume osim ako nije u sličnoj situaciji on ili neko njemu blizak.

Od bezobraznih komentara vršnjaka tokom školovanja pa do problema koji nastaju kasnije usled nemogućnosti obavljanja određenih poslova.

Gabriel Heredia je rođen bez ruku, ali to ga nije sprečilo da radi ono što voli. Jedan je od najpoznatijih frizera u argentinskom Buenos Ajresu.

Tim poslom počeo se baviti jer je odrastao uz majku koja je frizerka. Da sam šiša počeo je pre osam godina služeći se majčinim alatom.

Gabriel kaže da je čisto iz radoznalosti uzeo mašinicu i jednostavno počeo šišati, što mu se svidelo. Poznati Argentinac kaže da je zahvalan što je rođen sa hendikepom, jer sebi ne postavlja granice.

Ima poverenje brojnih mušterija koje mu stalno dolaze.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.