BEBU SU NAZVALI SMRDLJIVOM, A POLICAJKA JU JE BEZ RAZMIŠLJANJA PODOJILA: Medicinsko osoblje zanemarilo dete, a ovoj ženi se klanja ceo svet! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

kakav gest!

BEBU SU NAZVALI SMRDLJIVOM, A POLICAJKA JU JE BEZ RAZMIŠLJANJA PODOJILA: Medicinsko osoblje zanemarilo dete, a ovoj ženi se klanja ceo svet! (FOTO)

Policajka koja je podojila „smrdljivu i prljavu“ bebu koju je zanemarilo zauzeto bolničko osoblje, pohvaljena je za čin dobrote i ljubaznosti

Objavljeno: 19.08.2018. 20:31h
  • 1.2k

Seleste Aljala iz Argentine bila je na dužnosti u dečjoj bolnici Sestra Marija Ludovika, kada je dovedena neuhranjena beba.

Kako je čula bebin očajnički plač i primetila da je bolničko osoblje prezauzeto, Seleste je pitala da li ona može da je uzme i nahrani. Čim je počela da ga doji, dečak se smirio.

- Primetila sam da je gladan, stavljao je ruku u svoja usta, pa sam pitala osoblje da li mogu da ga podojim. Bio je to tužan momenat, slamalo mi je dušu da ga takvog gledam. Društvo bi trebalo da je osetljivo na ugroženu decu – izjavila je policajka za lokalne novine.

Prema pisanju medija, dečak je šesto dete, a samohrana majka se bori da izađe na kraj.

Kolega policajke Markos Heredija kaže da je osoblje u bolnici bebu zvalo „smrdaljiva i prljava“, ali Seleste Aljalu to nije zanimalo. Fotografisao je momenat kako koleginica doji bebu i podelio ga je na društvenim mrežama.

Policajka koja budi nadu u ljusku dobrotu
Policajka koja budi nadu u ljusku dobrotu foto: Printscreen/Facebook

„Želim da sa ljudima podelim ovaj trenutak ljubavi koji si ti danas učinila za ovu bebicu koju nisi znala. Nisi oklevala da za nju učiniš oni što bi učinila majka. Nije te zanimalo da li je prljav i da li smrdi, po čemu ju je osoblje u bolnici i nazivalo. Svaka čast, drugar. “

Bonus video:

(Espreso.rs/metro.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media