HTELA JE DA JOJ SE MUŽ VRATI, PA JE URADILA NEŠTO MONSTRUOZNO: Njena BEBA je umrla pet dana nakon ovog JEZIVOG ČINA! (VIDEO)
Foto: Spartanburg County Sheriff Office

majka monstrum

HTELA JE DA JOJ SE MUŽ VRATI, PA JE URADILA NEŠTO MONSTRUOZNO: Njena BEBA je umrla pet dana nakon ovog JEZIVOG ČINA! (VIDEO)

Devojčicu su odvezli hitno u bolnicu. Otkazao joj je mozak i umrla je pet dana kasnije

Objavljeno:

Kimberli Martines (25) iz Južne Karoline je nedavno osuđena na 30 godina zatvora jer je ubila svoju bebu.

Majka je bebu staru 17 meseci imena Pejton u junu 2016. godine nahranila smrtonosnom količinom soli.

Devojčicu su odvezli hitno u bolnicu. Otkazao joj je mozak i umrla je pet dana kasnije. Majka je rekla policiji da je to uradila jer je htela da vrati svojeg supruga.

Martines je policiji prvo tvrdila da su Pejton i njena sestra bliznakinja upale u vreću soli koja je bila otvorena. Ali njen četverogodišnji sin je tada rekao policajcima kako je vidio da majka hrani njegovu sestru solju i do detalja je opisao kako je izgledala vrećica iz koje je Martines vadila so.

Policija je onda pronašla tu vrećicu ispod jastuka na kauču, a majka je onda priznala zločin.

- Otrovala sam Pejton jer mi je u tom trenutku bila najbliža - rekla je Kimberli.

Beba je umrla od hipernatrijemije odnosno koncentracije natrijuma u krvi koja je viša od normalne. Može se javiti kod ljudi koji ne piju dovoljno tečnosti, a mala deca su najosetljivija jer im bubrezi nisu dovoljno razvijeni da bi obradili dodatnu so u hrani. Roditeljima se zato savetuje da nikada ne dodaju solu bilo koju hranu kuvanu za bebe.

Brigu o sestri blizanakinji i dečaku je preuzeo centar za socijalnu rad. Martines je osuđena na 30 godina zatvora i neće moći da bude uslovno puštena sve dok ne odsluži 85 posto kazne, piše "Dejli Mejl".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.