TRI SESTRE koje su UBILE SVOG OCA idu na doživotnu robiju? (FOTO)
Foto: Printscreen

SUDIJA JE ODBACIO NJIHOVU ODBRANU

TRI SESTRE koje su UBILE SVOG OCA idu na doživotnu robiju? (FOTO)

Kristina, Angelina i Marija (19, 18 i 17 godina) su ga izbole 36 puta

Objavljeno: 01.08.2018. 21:15h

Ruske tinejdžerke Kristina (19), Angelina (18) i Marija (17) priznale su ubistvo 57-godišnjeg oca Mihaila Kačaturijana.

Iako su navele da su to učinile jer ih je godinama seksualno i fizički maltretirao, sudija je odbio da poveruje u te tvrdnje i pusti ih iz pritvora. Smatra se da su sve već unapred smislile, te umesto početnih najava da im preti do 15 godina zatvora, izgleda da im se smeši doživotna robija.

U međuvremenu, pojavile su se mnoge informacije o njihovom ocu za koga se zna da je bio blizak sa kriminalnim podzemljem.

Mihail Kačaturijan
Mihail Kačaturijan foto: Printscreen

Tokom pretresa njegovog stana i audija Q7 pronađen je arsenal oružja, samostrel, puška, lovačka puška, tri pištolja, signalni pištolj kao i dva kilograma heroina.

Kačaturijan je sam konzumirao drogu, kako se navodi, a organizovao je niz skandaloznih aktivnosti sa svojim ćerkama. Zna se da nije nigde radio, ali je porodica veoma dobro živela. Bio je povezan sa mnogim uticajnim ljudima, a sumnja se da je posebno bio u vezi sa izvesnim finasijerom koji živi u SAD.

Kristina (17)
Kristina (17) foto: Printscreen

On mu je redovno slao velike sume novca. Trgovao je drogom, ali nikad nije bio optužen za bilo koje krivično delo, upravo zahvaljujući pomenutim vezama.

Osim tri ćerke, imao je i dva sina.

Kristina, Angelina i Marija (19, 18 i 17 godina) su ga izbole 36 puta.

Marija (18)
Marija (18) foto: Printscreen

Prema prvim izveštajima, zločin je krenuo spontano jer je otac napao najstariju ćerku posle čega je ona zgrabila nož. Međutim, mediji prenose da je Kačaturijan spavao kada mu je jedna od devojaka zabola nož u grlo, a zatim su ga dokrajčile nožem i čekićem. Broj uboda varira od 36 do 45, a imao je rane po vratu, oko srca i po stomaku.

Angelina (19)
Angelina (19) foto: Printscreen

Međutim, iako je sud odbacio tvrdnje da su zločin počinile jer nisu više mogle da trpe oca nasilnika, ima više priča koje idu tome u prilog.

Bonus video

Anketa: Pitali smo građane kolika je njihova plata?

(Espreso.rs/ Fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media