URLAO JE NA PSA ZBOG LOŠEG PONAŠANJA: Nije se nadao ovakvoj reakciji, pa je prasnu u SMEH! Kad pogledate video shvatićete zašto (VIDEO)
Foto: Printscreen

predivno!

URLAO JE NA PSA ZBOG LOŠEG PONAŠANJA: Nije se nadao ovakvoj reakciji, pa je prasnu u SMEH! Kad pogledate video shvatićete zašto (VIDEO)

Kao što svi vlasnici životinja znaju, psi su blagoslov u našem životu. Njihova beskompromisna ljubav može nam ulepšati i najgore dane, a njihove ludorije nas nasmeju kada to najmanje očekujemo

Objavljeno: 22:41h

Iako nema sumnje da su naši četvoronožni prijatelji deo naše porodice, ponekad i oni uspeju da nas naljute. Mogu biti vrlo nestašni, od grickanja cipela do raznošenja smeća po kući.

Pas Etore naučio je svoju lekciju na težak način nakon što je njegov vlasnik Entoni počeo da ga grdi zbog nepoznatog zločina. Na snimku možemo da vidimo kako Entoni disciplinuje psa, pokušavajući da bude ozbiljan kako bi pas primio poruku.

Entoni je gledao Etorea duboko u oči dok jednom Etore nije pogledao sa strane jer nije mogao više da izdrži ljutiti pogled svog vlasnika.

Međutim, ubrzo se Entonijevim licem proširio osmeh, a kada pogledate video videćete i zašto.

Etore zna da je uprskao, ali ujedno i zna koji je najbrži put do ljudskog srca. Stavio je svoju šapu na Entonijeva prsa, nakrenuo je glavu i pogledao svog vlasnika najmekšim tužnim pogledom kako bi ga zamolio za oproštaj.

Bonus video

FREDI, HAJMO U DUETU! Papagaj bez greške peva hitove grupe Kvin!

(Espreso.co.rs/ magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.