SLUČAJNO JE NAIŠAO NA FOTOGRAFIJU DVE DEVOJČICE: Onda je shvatio da njegova SUPRUGA traži BAŠ NJIH već 40 GODINA! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

tužna sudbina

SLUČAJNO JE NAIŠAO NA FOTOGRAFIJU DVE DEVOJČICE: Onda je shvatio da njegova SUPRUGA traži BAŠ NJIH već 40 GODINA! (VIDEO)

Društvene mreže su im otkrile decenijsku tajnu....

Objavljeno:

Neverovatna priča o sudbini jedne žene sa Tajlanda rasplakala je mnoge!

Lani je sa Tajlanda, i upoznala je čoveka koji je radio za vazdušne snage SAD, te je tu bio stacioniran za vreme Vijetnamskog rata.

Zaljubili su se, venčali i preselili u Ohajo. Tu su dobili ćerku, a potom su se preselili u Oksford, u Engleskoj pa su tu dobili još jednu ćerku.

Dve godine kasnije par se razveo, Lani nije znala dobro engleski,pa nije razumela da je potpisala da se odriče svih prava da ikada više vidi svoje ćerke. Od toga dana, majka i kćerke 40 godina pokušavaju naći jedne druge – konačno su ponovno ujedinjene, zahvaljujući društvenim mrežama.

Kada su rastavljene, njene ćerke Starla i Džini su imale samo 2 i 3 godine. Bilo je to teško i za njih i za majku. Kada su malo odrasle, Starla i Džini su pretražile svaku bazu podataka koju su mogle.

Godine su prolazile, a one su se pitale da li trebaju da prestanu da tražemajku i nastavili sa svojim životom.

Ali je odjednom Starla dobila neočekivanu poruku na Fejsbuku. Bila je to poruka od Mark Šarmaha. On Lanin drugi muž, koji joj je dugo pomagao da pronađe svoje ćerke. Zbog njenog naglaska pomislio je da se Starla zove Stela, a Džini Dženi. Nije ni čudo što mu je bilo teško pronaći ih.

Mark je takođe znao ime njihovog oca, Džon Tompsona, ali je ono jako često te je morao da proveri sve ljude na koje je naišao sa tim imenom. Vremenom je pronašao njegovu posmrtnicu te je tako saznao za imena njegovih ćerki, te mu je to olakšalo dalju potragu.

Našao je profil na Fejsbuku, Dženi Tumi i bio je šokiran slikom koju je video.

Mark je kontaktirao Dženi, koja je bila u neverici. Ona i Starla su isplanirale brojne stvari sa Lani kada se nakon 40 godina konačno ponovo videle.

Pogledajte snimak dirljivog susreta:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.