ŠOKANTNI DETALJ SA KRALJEVSKOG VENČANJA: Megan i njenu majku su PONIZILI na užasan način! (FOTO)
Foto: Reuter

za ovo se nije znalo

ŠOKANTNI DETALJ SA KRALJEVSKOG VENČANJA: Megan i njenu majku su PONIZILI na užasan način! (FOTO)

Da li je ovo slučajnost ili namera?

Objavljeno:

Venčanje princa Harija i Megan Markl ispratiila je cela planeta, a sada je otkiven detalj koji je mnoge uznemirio.

Kako piše "Dejli Mejl" kraljevska porocia je na dan venčanja po Megan i njenu majku Doriju Ragland (61) poslala Rols-Rojs Fantom IV, što ne bi bilo čudno da se uz njega ne veže neslavna kraljevska prošlost.

Naime, majka i ćerka do kapele Svetog Đorđa stigle su u istom automobilu u kojem se pokojna Valis Simpson vozila na sahranz muža, vojvode od Vindzora 1972 godine.

Baš kao Megan, Simpson je bila Amerikanka koja je iza sebe već imala jedan propali brak, a zbog venčanja s njom je Edvard VIII. 1936. abdicirao.

Automobil kojim je Megan dovežena
Automobil kojim je Megan dovežena foto: AP

Ako je priča sa istim Rols-Rojsm i trebalo da bude šala kojom se Megan povezuje sa pokojnom Simpson, svakako je bila neukusna. Ipak, to nije ni prvi put da se bivša glumica, od kad se verila za Harija, suočila sa neumesnim humorom ili bizarnim slučajnostima u kojima su učestovovali članovi njene nove porodice.

Naime, na ručku koji je prošli Božić u Bakingemskoj palati organizovala kraljica Elizabeta II. (92), princeza Majkl od Kenta odlučila je da ponese broš s - Afroamerikancem. Mnogi su još tada komentarisali da princeza na taj način ismejava Megan i njeno afroameričko poreklo.

Kasnije se princeza i službeno izvinila zbog neukusnog izbora modnog dodatka, koji zapravo prikazuje crnog slugu.

Ali, kako je otkrio Etiš Tasir, tadašnji dečko ćerke princeze Majkl, to izvinjenje nije bilo iskreno. On je, nakon raskida s ćerkom, rekao kako princeza Majkl često svojim postupcima najerno želi da šokira i provocira.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)

.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.